Daniel Băluță “smulge” 106 de milioane de euro din PNRR, într-o singură zi

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Administrațiile locale care și-au făcut vara sanie și iarna bazine de înot încep să fructifice programele din PNRR. Primăria sectorului 4 este în topul entităților administrative care reușește să aducă 16 milioane de Euro pentru reabilitarea blocurilor.

“Banii europeni, marea șansă de dezvoltare a comunității Sectorului 4!” – susține Daniel Băluță, primarul sectorului 4 al municipiului București.

În 2016, când a preluat administrația, bugetul local era sub această sumă. În timp, dezvoltarea locală a luat amploare, fiind apreciat chiar și de adversari.

Ce se va întâmpla cu banii?

“Cu acești bani, zona de sud a Capitalei reușește să reducă din decalajul economic și social pe care îl are față de zona de nord a Bucureștiului.

Numai ieri, am reușit să aducem în comunitate suma record de 530 de milioane de lei (106 milioane de euro), fonduri nerambursabile din cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, care vor merge direct la reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din sectorul nostru.

Și nu ne vom opri aici! Împreună cu tânăra noastră echipă a primăriei vom găsi și alte surse de finanțare, astfel încât toate proiectele de dezvoltare să fie finalizate cât mai repede cu putință”, scrie edilul Băluță pe pagina sa de facebook.

Sursele locale susțin că încă 78 de blocuri vor fi reabilitate termic.

citește și: PNL: Liberalizarea pieței energiei a adus o investiție americană de 3 miliarde de dolari

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rușii s-au retras din Herson. Ridică fortărețe pe malul estic al Niprului
Armata ucraineană a avansat ieri cu prudență în regiunea Herson, la o zi după ce ...