Cîțu, în revista Grinnell College: „trebuie să luptăm pentru drepturile gay-ilor și ale lesbienelor”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Cu un zâmbet crispat, Florin Cîțu, absolvent al Colegiului Grinnell în ’96, recunoaște că a făcut pasul spre politică, ajungând „senator conservator pe probleme fiscale în Romania”, scrie publicația Colegiului.

O ediție a ajuns și în mâinile jurnalistului Ovidiu Zară. Acesta publică o parte din interviu.

„După 20 de ani de activități bancare, ajunge senator în parlamentul României”, scrie publicația americană. Nu și-a planificat niciodată să facă politică, recunoaște în același interviu. Vorbește despre prietenii care l-au ajutat să ajungă pe listă (probabil Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, președintele de atunci al PNL), spunându-i că poate renunța oricând dacă nu-i place.

citește și: PUNCTAJ PSD: Nu se pune problema unei reveniri a lui Liviu Dragnea în PSD

Interviul a fost luat în timpul unei reuniuni a foștilor absolvenți. După cele scrise, se pare că era în timpul guvernării PSD. Publicația spunea la acea vreme că la conducere sunt socialiștii, iar mentalitatea românilor rămâne cea din comunism. ei crezând că guvernul dă de toate. „Este greu să fii de dreapta,” a mai spus Cîțu, cel care recent, prezent la o conferință județeană la Craiova s-a declarat drept progresist.

Florin Cîțu este membru al Partidului Național Liberal, partid care luptă pentru libertate economică, la fel și pentru libertățile umane, cum ar fi drepturile  gay și ale lesbienelor. „Trebuie să luptăm pentru ambele libertăți.”

“Micuțul eunuc care nu a luat treapta a II-a și a picat de două ori la ASE, dar care se visează președinte, Vasilică Câțu pe numele său, a dat un interviu în revista colegiului Grinnell din SUA la care a fost trimis să „învețe”.

Și ce spune micuțul eunuc, cu mândrie, în interviu?

Că este membru PNL, „formațiune politică care pledează pentru libertățile individuale, precum drepturile homosexualilor și lesbienelor”.

Bravo, … oaie!

Măcar acum știm cine ești și care colegi din partid te vor vota!”, scrie jurnalistul Ovidiu Zară, pe pagina sa, însoțită de fotografia publicației Grinnell College.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Guvernul de dreapta de la Atena a deschis trei mine de aur, zinc și cupru
Trei mine din centrul Greciei au contribuit la refacerea economiei după colapsul din anii 2012. ...