Primarul Daniel Băluță cere Bruxelles-ului să nu mai înființeze Superi Ligii de fotbal

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Douăsprezece cluburi fondatoare au format Super Liga de Fotbal a Europei: AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham.

Ulterior, s-au retras toate cele 6 grupări din Anglia, dar şi Inter Milano. Primul dintre cluburile care au abandonat proiectul a fost Manchester City, actualul lider din Premier League, urmat apoi de FC Liverpool, Manchester United, Tottenham Hotspur şi Arsenal Londra. Ultima grupare engleză care a renunţat la Super Ligă a fost Chelsea Londra.

Prezent în Comitetul European al Regiunilor (CoR)m, Daniel Băluță, primarul sectorului 4, din București, a cerut de la tribuna reuniunii evitatrea discuțiilor despre înființarea, spre exemplu, a  unei Ligi Speciale de Fotbal, care ar lăsa în urmă pe cei mai puțin norocoși, puternici sau bogați”.

citește și: În lipsă de ocupație, Dominic Fritz luptă cu trolli

 Comitetul European al Regiunilor (CoR) este un organism consultativ al UE, format din reprezentanți ai celor 27 de state membre, aleși la nivel local și regional. Prin intermediul CoR, aceștia își pot exprima în mod direct opiniile cu privire la legislația UE care are impact asupra regiunilor și orașelor. Înființat în anul 1994, CoR este complementar celor trei instituții comunitare – Consiliul Uniunii Europene, Comisia Europeană și Parlamentul European, având rolul de a reprezenta interesele colectivităților locale și regionale.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Afacere la cheie cu gâște Toulouse
Șase boboci de gâscă, achiziționați întâmplător de la AGROLAND, mi-au dezvoltat apetitul pentru creșterea rasei ...