Gogoașa înfuriată a ajuns pe canalul ARTE

Marius Ghilezan ACTUALITATE INVESTIGAȚII Principal

Nu numai GOGOAȘA ÎNFURIATĂ a ajuns pe ARTE.Tv, ci și Viorel Cataramă, cel prezentat ca politicianul care nu crede în existența virusului, cu prilejul difuzării reportajului: “Sistemul public de sănătate din România, la capătul puterilor”.

“Cu o rată ridicată a mortalității, un serviciu de sănătate subfinanțat cronic și medicii care pleacă să lucreze în alte țări europene, România riscă să fie copleșită de Covid-19”, spune ARTE.TV în prezentarea reportajului.

Filmul începe cu un dialog cu Virgil Musta, prestigiosul medic epidemiolog de la Timișoara, care se plânge că echipamentele nu sunt suficiente pentru salvarea vieților, în cazul măririi ratei de infecție.

Reporterii canalului european de cultură îl prezintă și pe Viorel Cataramă lângă șemineu, explicând cum a fost el în mai multe focare de infecții și nu s-a îmbolnăvit, el apreciind că „politicienii sunt manipulați de către medici.”

citește și: Markus Söder, candidatul favorit al alegătorilor CDU-CSU la funcția de Cancelar al Germaniei

Jurnalist de investigație Carmen Dumitrescu le prezintă reporterilor spitalul din Roșiori, care e un dezastru, spune ea, din cauza nepăsării guvernanților și a corupției.

Prezintă un bunic care reușit să scape de moarte, prin antrenarea zilnică a plămânilor, cu un dispozitiv mecanic. Soția acestuia recunoaște că a intervenit la ministru pentru a-i găsi un loc în spital.

Urmăriți filmul AICI!

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Consilier liberal: În partidul PLUS se ascund drăcușori socialiști
Fostul candidat PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 3, Adrian Moraru, acum consilier general, critică dur afirmația ...