Tweet Terheș: Uniunea Stalinizării României (USR) continuă munca de îndoctrinare marxistă începută de bunicii lor în anii ’50

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Iulian Bulai, șeful comisiei de cultură din Camera Deputaților, simte miros de fripturi din sediul TVR, așa a caracterizat Ion Cristoiu cererea sa de anchetare disciplinară a umorului produs de instituția din Dorobanți de Revelion.

Citește și: Cât de putrede sunt elitele lumii? Labirintul lui Zafón

”Pruncii de securiști comuniști din Uniunea Stalinizării României continuă munca de îndoctrinare marxistă a României începută de bunicii lor din anii ’50.

Iohannis, după Ceaușescu

Când ajungi să te temi de ironii și miștouri ești terminat. Asta s-a întâmplat și cu Ceaușescu în anii ’80. Aceeași soartă o va avea și Iohannis”, scrie europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheş, pe Facebook.

 Parlamentarul USR s-a arătat revoltat de faptul că ”TVR1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială”.

citește și: Deutsche Welle critică timiditatea regimului Iohannis, în relația cu Republica Moldova

Între el și Mugur Mihăiescu a avut loc un schimb de replici dure pe internet. Deputatul USR l-a acuzat pe comediantul de la ”Vacanța Mare” că a colaborat cu Securitatea.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Socialiștii au preluat toată puterea în SUA
Alegerile preliminare din Georgia au consfințit victoria democraților în alegerile din toamna anului 2020. Partidul ...