Crezul candidaților USR-PLUS: “Fără STUDII, ajungem DEPARTE”

Marius Ghilezan ACTUALITATE INEDIT POLITIC

O simplă privire, aruncată pe CV-urile candidaților USRPLUS, arată că mulți nu au facultate, dar vor să conducă românii, sau au terminat cu greu studiile universitare.

Cazul Allen Coliban, primarul Brașovului, care a mințit cu privire la studiile sale superioare, a uimit România, prin tupeul acestuia de a continua să mintă că are facultate, dar nu prezintă nicio diploma de absolvire.

După ce Bogdan Tiberiu Iacob a descoperit că fostului ministru Vlad Voiculescu, cel ce-și dorește să fie stăpânul spitalelor din București, și-a terminat studiile în zece ani, la o universitates din Viena, presa timișoreană a dezvăluit că Raoul Trifan, locul 1  la Senat din partea USR-PLUS Timiș nu are studii superioare. Trifan a început Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor în 2005. Nu a mai termint-o niciodată.

Citește și: Barna îl lasă fără minister pe Grindă!

Senator cu Bacul la bază

Nu am pretins niciodată că aș fi terminat facultatea. Acum aș fi în anul doi, am întrerupt cursurile din cauza joburilor solicitante pe care le-am avut. Nimeni nu m-a întrebat de studii, ci ce competențe am în IT. Nu am vrut s- o iau pe calea liniștită, de ilegalitate și să dau bani pe o diplomă. Situația din familie m-a determinat la acea dată să lucrez și să nu continui studiile“, a declarat Raoul Trifan pentru Banatul Meu.

Citește și: Călin Georgescu: COVID-ul este folosit pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale

Ultimele studii terminate de Raoul Trifan sunt la Liceul Teoretic J. L. Calderon, în 2004. Nu a făcut facultatea, dar a lucrat în diferite companii de IT. Trifan are 35 de ani și este vicepreședinte USR Timiș. De anul viitor el va reprezenta Timișul în Parlamentul României.

Deputatul USR Adrian Prisnel, fară studii superioare, a candidat și la Primăria Craiovei.

Își zice peste tot ”Chimist”

Deși nu este absolvent de studii superioare, având ca ultimă diplomă cea de Bacalaureat, obținută la Colegiul Sfântul Sava din București, deputatul USR Adrian Prisnel s-a declarat de profesie „chimist ”, atunci când a completat formularul pentru candidatură depus la Biroul Electoral Judeţean Dolj, din anul 2016. Pregătirea sa academică a fost mereu neclară, pentru că deputatul a refuzat să îşi publice CV-ul pe site-ul Camerei Deputaţilor şi nici nu a depus unul la dosarul de candidatură de la Biroul Electoral Judeţean Dolj, pentru că legea nu prevede în mod expres acest lucru.

Alți candidați prezintă în CV-uri pompoase fel de fel de universități, care mai de care mai anonime. Și Corneliu Vadim Tudor avea obicieiul să-și cumpere diplome și să le etaleze.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
OSIM nu recunoaște “Eugenia” ca marcă 3 D
Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci a respins dosarul depus de către SC Dobrogea ...