Britanicii șocați / Semnul făcut de Churchill, nu ciorapii de damă și suspensorul

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

Pictura murală „Curcubeul Churchill” de pe una dintre cele mai aglomerate străzi dim Brighton (sudul Angliei), în care fostul prim ministru din timpul celui de-al doilea război mondial poartă ciorapi de damă și suspensor, având degetele mâinii drepte în formă de „V,” semnul victoriei, a stârnit protestul localnicilor.

Nu lenjeria intimă a fostului prim-ministru a atras plângeri din partea localnicilor – ci semnul de marcă „V” pe care îl face cu mâna dreaptă, notează The Telegraph.

Proprietarul clădirii pe care e pictată lucrarea murală a fost șocat când un oficial al Consiliului local l-a sunat spunând că au fost depuse reclamații, nu la adresa neglijee-ului, ci a semnului victoriei, care n-ar fi fost conforme corectitudinii politice.

Un trecător s-a adresat funcționarilor din Primărie, acuzând că Winston Churchill înjura din pictură.

După compararea cu fotografiile originale ale salutului celebru al lui Winston Churchill, lucrurile au rămas așa cum au fost.

Pictura murală, numită Churchill Rainbow, a fost creată ca parte a unei serii în care sunt prezentați brightonienii cunoscuți și cei cu legături către oraș. Churchill a mers la școală în Hove.

Citește și: Absolventul școlii de acoperiți,” Ciprian Ciucu, în război cu jurnalista Narcisa Iorga

Horace, artistul picturii murale, a declarat că a fost contactat de dl Phillips, proprietarul clădirii pe care e făcută lucrarea artistică, și că este gata să îl modifice.

„Am făcut un plan pentru a acoperi mâinile cu alte poze mici cu lucruri precum conuri de înghețată, sticle de Corona, o față zâmbitoare sau alte șabloane pe care le-am întins pe care le-am făcut pentru alte proiecte”, a spus el.

Citește și: Bădulescu: „Cîțule, ai îmbogățit băncile pe spinarea românilor”

El a fost ușurat când i s-a spus că autoritățile locale s-au răzgândit.

Cu toate acestea, la fel ca dl Phillips, nu-i venea să creadă că ciorapul și bretelele nu au fost punctul de dispută.

Horace a spus că a decis să picteze jumătatea inferioară a lui Churchill fără pantaloni, deoarece nu a putut găsi o imagine completă adecvată a lui pe care să o lucreze.

Unele dintre celelalte portrete ale sale din oraș includ fostul model glamour Katie Price, descris ca Wonder Woman, și starul rock Nick Cave.

 

Loading...

One Comment

  1. Intr-un viitor nu prea indepartat drapelul europei va fi curcubeul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Guvernul liberal va finanța noul stadion al Timișoarei de 35.000 de locuri. Alin Nica se întoarce cu vești bune de la București
Viitorul stadion al Timișoarei, cu 35.000 de locuri, va fi amplasat pe vechiul perimetru al ...