Turnătorul lui Barna, pus pe listele de candidați ale USR-PLUS

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Alin Apostol, candidat USRPLUS pentru Camera Deputaților, este omul pus de conducerea de la Centru să urmărească ce scriu colegii de partid și apoi să facă sesizări. ”Este delatorul (util) perfect”, susține Cormin Marin, membru USR.

Vreti sa votati USR? Ok, va rog sa o faceti, dar sa stiti si pe cine trimiteti in Parlament si sa nu aveti asteptari de la acel om, in afara de a-i face o viata comoda pentru 4 ani. In episodul de azi vi-l prezint pe Alin Apostol, pus in mod stupefiant drept candidat pentru Camera Deputatilor. Omul este cunoscut in USR ca delatorul (util) perfect. Este un campion al ceea ce se cheamă, în USR, „sesizări”. Preocuparea sa constantă, de când sunt eu membru USR, a fost sa urmareasca ce scriu colegii, pe grupuri interne sau externe ori pe paginile proprii de Facebook si sa faca un denunt, solicitand excluderi sau suspendari, considerand criticile unor comportamente abuzive ale liderilor drept „defaimarea” partidului”, a scris Marin pe pagina sa de Facebook.

citește și: „Absolventul școlii de acoperiți,” Ciprian Ciucu, în război cu jurnalista Narcisa Iorga

Studia „frame”-ingul și împrăștia cu „shaming”-ul coresponzător

Sunt redate, de asemenea, şi episoade în care Apostol, candidat pentru Camera Deputaţilor şi-a turnat colegii: “E celebru un caz in care a studiat toate frame-urile colegilor din USR Bucuresti pentru a suprapune peste o frântură de frame apărută într-un articol din Adevărul, presupunând astfel că a detectat un trădător care ar fi îndrăznit să dezvăluie comportamente antidemocratice din USR București. S-a mai remarcat și prin atacarea constantă a lui Nicușor Dan, devenind natural adeptul taberei care a încercat să oprească desemnarea lui Nicușor Dan drept candidat USR la primăria capitalei. Pe aceeași linie, omul urmărea voturile din organele de conducere ale USR și făcea ulterior liste negre pe care le împrăștia pe grupurile interne, cu shaming-ul corespunzător, pentru simplul fapt că oamenii votau altfel decât cei din gașca sa”.

citește și: Putin a susținut-o pe Maia Sandu / Liderii români alunecă pe coaja de banană

Cosmin Marin susține că Alin Apostol are un CV mediocru și, mai mult decât atât, are și probleme cu limba română.

Rasplata a venit pe măsură. În plus, omul este și în relatii nepotrivite cu limba română, iar CV-ul sau este unul mediocru, nerecomandându-l pentru o asemenea postură. Vreți să votați USR? Ok, vă invit să-l cunoașteți și provocați la o dezbatere pe orice temă, chiar una aleasă de el. Veți avea un soc și vă va trece rapid această intenție. Las aici și câteva rânduri cu care își prezintă oficial candidatura și care sunt până și ele de o neglijență crasă. To be continued”,a completat Marin.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Camorra lui GRINDĂ se extinde
În urma plecării la București a consilierului județean PNL, Liviu Bostan, fratele fostului ministru al ...