Coldea a demisionat din cauza Ralucăi Turcan

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Dacă la Spitalul Județean Sf. Pantelilom din Focșani, directoarea Crenguța Neagu este protejată pentru că nu folosește aparatul PCR, achiziționat de Marian Oprișan, pe când conducea județul, Lilian Coldea, directoarei Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Liliana Coldea, I se impute că nu folosește același instrument de testare.

Vicepremierul Raluca Turcan, care este și președinte al PNL Sibiu, i-a cerut de vineri Lilianei Coldea să demisioneze, dar directoarea a demisionat de abia azi.

Liliana Coldea a preluat mandatul de manager al Spitalului după ce a câștigat concurs organizat, în 11 mai 2020.

citește și: Liberalul Cătălin Toma a rămas un mare fan al lui Marian Oprișan

Liliana Coldea acuză că din cauza presiunilor și-a depus, miercuri, demisia. Ea spune că a refuzat să intre în jocuri politice.

„Numeroase presiuni care s-au făcut asupra mea m-au determinat să îmi înaintez demisia din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Sunt un om responsabil și un profesionist care a făcut tot ce a fost posibil astfel încât lucrurile în spital să se desfășoare în interesul pacienților și cu protejarea cadrelor medicale. Nu m-am lăsat influențată de constrângerile venite pe mai multe canale și nici nu am intrat în jocurile politice, pentru că mai presus de toate este sănătatea oamenilor”, spune Liliana Coldea, într-un comunicat transmis, miercuri, presei.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CNN: numărul real al morților de COVID-19 din RUSIA e mult mai mare
CNN prezintă o istorie mult mai întunecată a morților de COVID din Rusia decât prezintă ...