Dintr-un garaj, Vergil Chiţac vrea să conducă municipiul Constanţa

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Cum să conduci un municipiu precum Constanța, dar să nu ai aproape nicio legătură cu orașul? Demonstrează Vergil Chițac, care locuieşte împreună cu soţia şi cu motanul Caramel într-o vilă somptuoasă din Eforie Nord.

Prevederile legii electorale, l-au obligat pe candidatul PNL, Vergil Chiţac, să-şi facă viză de flotant în municipiu. Astfel, a fost luat în spaţiu de către prietenul său Bogdan Chircoian, preşedintele Partidului Constanţa Altfel (partid de rezervă n.a.), la o adresă din strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, cu ieşire printr-un garaj, susţine presa locală din Constanţa.

Citeşte şi: Luptătorul de K1, Daniel Ghiţă: locul lui Nicușor, “ plicușor,” e la puşcărie

În intervalul 1999-2008, Vergil Chițac a locuit la mai multe adrese din Municipiul Constanța. Presa locală a demontat întreaga suveică imobiliară de vânzări-cumpărări de apartamente din Constanța. În urma hotărârii de divorț din anul 1996, instanța a consemnat că Vergil Chițac locuia în apartamentul părinților din Constanța. Apoi, în următorii 12 ani, în dreptul cadastrului figurează mai multe tranzacții succesive de apartamente, terenuri și case bătrânești din Constanța, totul culminând cu anul 2008, vârful perioadei de boom imobiliar, când Vergil Chițac a cumpărat un teren la Eforie Nord, acolo unde a ridicat o casă în care locuieşte în prezent.

S-a recăsătorit cu fosta nevastă.

Cum îşi aşterne, aşa doarme. Dar unde?

În declarația de avere curentă, senatorul PNL de Constanța Vergil Chițac menționează o casă de 160 de metri pătrați în Eforie Nord, precizând și anul dobândirii: 2008. Valoarea locuinței nu este clară, având în vedere că în spațiul public au fost vehiculate valori care au fost respinse de către Chițac. Cu toate acestea, într-un interviu acordat recente mass-media locale, Vergil Chițac declară că, deși nu știe exact care este valoarea casei, afirmând că valoarea reală o poate afla abia la momentul vânzării, dacă ar fi să vândă și casa și terenul aferent estimează că ar obține aproximativ 150.000 de euro.

Citeşte şi: „Zoom Boom”/ Cererile pentru operaţiile estetice au explodat în lume

Pentru ca Vergil Chiţac să primească titlul de amiral cu o stea, Traian Băsescu susţine că a modificat statul Academiei Navale din Constanţa. Întrebat de ce Klaus Iohannis nu i-a acordat a doua stea, fostul preşedinte al statului român nu a mai răspuns.

Jurnaliştii locali l-au surprins la orele prânzului în faţa vilei în care susţine că doar doarme noaptea.

Dialogul cu reporterul e savuros. Devine nervos când este întrebat de ce nu locuieşte în Constanţa.

Despre această proprietate din Eforie Nord, Vergil Chițac spune că acolo “înnoptează”. “Acolo înnoptez. Eu dimineață plec din Eforie și deosebire de alţii, și nu dau nume, dar intuiți, care au stat la Bucureşti cu toată familia şi veneau vineri dimineaţă la Constanța și plecau vineri seara înapoi la București, cei care mă acuză pe mine că stau în Eforie, eu trei zile pe săptămână eram la Parlament şi două zile mă sculam dimineața, după dușul de rigoare veneam în Constanța la cabinetul parlamentar şi mai pleam seara din Constanța. Deci, acolo numai dorm, da?

Citeşte şi: Ţările din emisfera sudică au scăpat de gripă

Chiţac nu ştie valoarea vilei sale. Aşteaptă evaluarea de la firmele imobiliare

Iată dialogul dintre candidatul PNL Constanța și reporterul FOCUSPRESS:

„Reporter: Domnule Chițac, dumneavoastră aveți o vilă în Eforie. Este o vilă impunătoare, așa.

Vergil Chițac: Nu este doamnă impunătoare. Suprafața desfășurată este 160 de metri pătrați.

Reporter: Foarte mare.

Vergil Chițac râde.

Reporter: Am văzut că cineva a și socotit valoarea ei: 200.000 de euro.

Vergil Chițac (râzând): Dar de unde știe?

Reporter: Aceasta este valoarea?

Vergil Chițac: Păi de unde să știu. Valoarea adevărată o obții în momentul în care o vinzi. Că tu poți să spui că ai o vilă de 500.000 de euro, dacă nu-ți oferă nimeni 500.000 de euro înseamnă că nu e aia valoarea ei. Chiar nu cred că, în momentul de față dacă aș vinde casa, cu toate și cu pământul aferent aș lua mai mult de 150.000 de euro”.

Citeşte şi: Ţările din emisfera sudică au scăpat de gripă

Controversa spațiului în care are biroul parlamentar, ultima legătură directă a lui Chițac cu orașul

Presa locală a arătat suveica de tranzacții imobiliare din Constanța pe care le-a efectuat Vergil Chițac. Candidatul însuși recunoaște, cu o detașare greu de acceptat, că nu locuiește în orașul pe care vrea să-l conducă. Iar presa centrală a arătat că există importante semne de întrebare și în legătură cu biroul de senator al lui Vergil Chițac, care deși situat în Municipiul Constanța, ar aparține, de fapt, unei societăți private de turism: Vega Travel International SRL

 

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marcel Vela, surprins noaptea singur pe o bancă din Caransebeş
Pagina de facebook “Nu mai suport” publică o fotografie cu Marcel Vela, surprins pe o ...