Steve Bannon, strategul lui Trump din 2016, arestat pentru fraudă

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Strategul electoral al lui Donald Trump, Steve Bannon, a fost arestat ieri de la bordului yacht-ului unui miliardar chinez. El a fost pus sub acuzare de un procuror din New York că şi-a însuşit peste 1 milion de dolari dintr-un proiect de strângere de fonduri pentru construcţia zidului la graniţa cu Mexicul.

Alţi trei prieteni de-ai săi sunt acuzaţi de spălare de bani.

Văzând că anunţatul zid se construieşte greu, Brian Kolfage, un veteran rănit al războiului din Irak, amic cu Bannon, a avut ideea de a lansa o colectă publică de 1 miliard de dolari pentru construcţia unei părţi a acestuia.

Prin intermediul unei organizaţii non-profit au strâns 27 de milioane de dolari. Kolfage şi-a finanţat viaţa de lux, zic procurorii, iar Bannon a transferat într-un ONG de-al său milionul de dolari.

Citeşte şi: (VIDEO) Petrecerea din WUHAN care a şocat lumea

Steve Bannon a lucrat doar şase luni la Casa Albă. Donald Trump încheind colaborarea cu el. După plecarea din administraţie, Bannon a lansat un şir de conferinţe. Preţul biletului de intrare era de câteva sute de dolari.În Europa a susţinut construcţia unei mişcări naţionaliste. Nu a reuşit să adune prea mulţi lideri, pe motiv că permanent cerea bani.

“Clintonii şi-au vândut oamenii pentru bani gheaţă,” era un mesaj care făcea furori în timpul campaniei electorale din 2016, scrie The Economist. “Ei sunt corupţi de la cap la coadă.”În faţa instanţei a pledat nevinovat.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Noul primar de la 5, „care este,” ne dă lecţii de geometrie
Edilul sectorului 5, Daniel Florea, susţine că actualul guvern face presiuni inimaginabile, prin toate instituţiile ...