Milionarul propus la “DEZVOLTARE” nu-şi plăteşte taxele de gunoi

Dragoș Nelersa ACTUALITATE POLITIC Principal

Noul ministru propus pentru “Dezvoltare,” Ion Ştefan, şi-a construit o casă de aproape o mie de metrii pătraţi în Focşani, spunând că a ieşit aşa de mare pentru că muncitorii din construcţii au greşit o grindă şi nu a avut ce face. A acceptat.

Numai că, în ciuda măreţiei imobiliare, a eludat să plătească salubritatea.

Faţă de împrumutul acordat Anei Maria Dimitriu, spun sursele locala, consiliera locală a PNL, de 1,4 milioane de lei, care a împrumutat partidul mamă, e un mizilic. Deputatul PNL este cunoscut în zona afacerilor. Ion Ştefan este acţionar al grupului de firme Balcanic Prod, care activează în domeniul fabricării de ambalaje plastice, cea mai mare societate de profil din ţară. Trustul e administrat de Coman Ştefan, fratele său. Un mic mare amănunt, necunoscut publicului, e că Ion Ştefan e ginerele lui Nicolae Laţcan, membru PD şi fost primar în Focşani până în 2000.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, susţine că deputatul Ion Ştefan nu a plătit impozitul pentru casa de 1.000 de metri pătraţi şi a eludat plata serviciilor de salubritate timp de cinci-şase ani.

Citeşte şi: Milionara liberală din FOCŞANI care stă într-un apartament ANL

Marian Oprişan mai spune că deputatul PNL ar fi plătit gunoiul pentru o singură persoană, în timp ce în casă locuiau cinci persoane, creând un alt prejudiciu municipalităţii.

“Nu a plătit niciodată impozit la stat pentru casa sa de 1.000 mp, ceea ce îl transformă într-un evazionist care a creat un prejudiciu Municipiului Focşani de câteva zeci de mii de euro. A păcălit Municipiul Focşani şi CUP Salubritate ani de zile, plătind gunoi pentru o persoană, deşi în casa de 1.000 mp locuiau cinci persoane. Un alt prejudiciu de mii de euro săvârşit de hoţomanul propus să gestioneze jumătate din bugetul României”, a susţinut, într-un comunicat de presă, preşedintele CJ Vrancea.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
THE GUARDIAN: „ROMÂNIA cheltuie pentru SRI mai mult decât Germania, Turcia şi Canada”
Cea mai înfiorătoare moștenire a comunismului, BIG BROTHER–ul (Securitatea) – care pentru mulţi occidentali e ...