Adrian Severin: Dragnea va intra în istorie ca un martir!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Fostul europarlamentar Adrian Severin a scris, într-un comentariu pe Facebook, cum va rămâne Liviu Dragnea în istorie: martir, nu erou. Fostul președinte PSD nu este erou deoarece nu a folosit toate mijloacele pe care le avea la dispoziție în lupta cu statul paralel și cu Securitatea.

„Dragnea nu va intra însă în istorie ca un erou, ci doar ca un martir. Iar asta pentru că în momente cheie a preferat să negocieze cu statul paralel, în loc să folosească puterea primită de la popor pentru a lupta cu el. Că nu a cedat în negocieri și nu a acceptat prețul cu care au vrut să îl cumpere, este un merit. De aceea a ajuns martir. Dar martirajul primit de el, ne-a martirizat și pe noi, ceilalți. De aceea nu poate fi erou. ” 

Comentariul lui Adrian Severin a venit la o postare a lui Gelu Vișan despre Congresul PSD. Fostul deputat a scris că acesta este ultimul Congres al PSD și că este Congresul Statului Paralel, care își va pune oamenii în fruntea partidului, ca apoi să-l îngroape definitiv.

„În bătăliile mele, dar și din lecțiile celorlalți, am învățat că nu poți negocia nimic cu Sistemul; în războiul cu Statul Parale dacă faci un pas în spate, te execută definitiv. Toți liderii, de la Traian Băsescu la Vasile Blaga și Ludovic Orbán, care au negociat cu Sistemul au devenit tot mai mici, până vor dispărea. Sistemul vrea doar oameni noi, adică ai lui. Acesta este motivul pentru care PSD, care a ales să capituleze în fața Sistemului, va fi decimat. 

Nu v-ați întrebat de ce, după condamnarea lui Dragnea, DNA și Lupta Anticorupție nu mai există? S-a terminat odată cu condamnarea lui Dragnea? Fals. La DNA se lucrează într-un ritm îndrăcit la zecile și sutele de dosare ale celor care azi cred că au făcut Pace cu Securitatea, care-i va executa fără milă începând din Septembrie. Vor trebui să dovedească că tot PSD-ul este corupt, și asta vor face.”

Ultimul Congres Congresul Statului Paralel. Când Liviu Dragnea a decis să se ia de gât cu Statul Paralel, în 2017,…

Publicată de Gelu Visan pe Sâmbătă, 29 iunie 2019

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tăriceanu: Serviciile au la mână partide, ONG-uri, agitatori și jurnaliști
Călin Popescu-Tăriceanu a luat cuvântul la începutul congresului PSD, în calitate de partener de coaliție ...