Germania construieşte al PATRULEA REICH

Marius Ghilezan OPINIE Principal

SUA au contribuit la renaşterea puterii cancelare prin PLANUL MARSHALL

Să recapitulăm datele istorice a relaţiei SUA-Germania cât se poate de succint. La finalul celui de-al Doilea Război Mondial, Germania a ajuns o ruină. Învingătorii au împărţit-o în două. Generos, una dintre marile puteri, e vorba de SUA, cu acordul Marii Britanii, a demarat un program economic uriaş, aşa numitul Plan Marshall, prin care economia Germaniei de Vest a fost reconstruită.

Tot administraţia americană a ajutat-o la căderea Zidului Berlinului pentru REUNIFICARE, în ciuda opoziţiei Franţei şi Marii Britanii, pentru a avea o forţă sporită greostrategică în Europa. Iată că acum, cu totul și cu totul pe neașteptate, Germania, într-un mod absolut ingrat, întoarce spatele Washingtonului.

Tratând SUA ca pe un inamic. Și asta după ce, mai bine de 60 de ani, Washingtonul a fost principalul protector politic și FINANŢATOR militar al Europei de Vest, în general, și al Germaniei, în special.

TRUMP s-a retras de teama CICLONULUI sau pentru organizarea atacului?

Donald Trump va trece peste afront? Va lăsa Germania să reconstruiască al Patrulea Reich? Sau va asigura flancul de Est al NATO şi va spori ajutorul militar şi strategic Poloniei, Ungariei şi României?  Va ceda supremaţia Germaniei?

Nemţii ne-au considerat în întreaga istorie slugi umile. Aroganţa saşilor şi şvabilor colonizaţi în Banat şi Ardeal e proverbială. E timpul ca Administraţia Trump să susţină forţele conservatoare şi un preşedinte suveraţionist, nu unul obedient noului jupân crescut mare de americani. E timpul ca pe Potomac să apară riposta diplomatică. În mod explicit, GERMANIA sfidează Statele Unite, mâna care a hrănit-o şi a ajutat-o să-şi refacă maşina de război.

Nori negri deasupra Europei.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
GREVA PROCURORILOR / Ce ar păţi militarii dacă ar face grevă? „Ar fi executaţi” – susţine generalul Mircea CHELARU
O parte dintre procurorii obedienţi sistemului au declanşat greva, solicitând revendicările lor mai mult politice, ...