Ce i-a rugat Rona HURTNER pe români după operaţie?

Cosmin Ionescu ACTUALITATE Diverse Principal

Actriţa Rona Hartner a trebuit să plece în Franţa, dar la sfârşitul săptămânii trecute s-a simţit rău. Aşa că s-a dus la spital. Luni a fost operată de urgenţă la Spitalul Floreasca. Medicii spun că intervenţia, deşi lungă, peste şase ore, a fost de succes. Actriţa mărturiseşte pe reţeaua de socializare: „Am avut o mică stare proastă joi noaptea, vineri am fost preluată de urgenţă. Au găsit ceva la tomograf care nu e prea bun. Să nu vă fie frică să mergeţi la doctor când vă simţiţi rău. Am crezut că e ocluzie intestinală, dar e vorba de o tumoră şi nu mi-e frică să o oprez în urgenţă. E cea mai bună soluţie. Vă rog să vă rugaţi pentru mine!”, spunea Rona Hartner într-un mesaj video publicat pe rețeaua de socializare.

Doctorii spun că boala este insiduoasă. „Vreau să le spun oamenilor să nu aștepte să îi doară ceva, că atunci e prea târziu. La mine nu era durere, era o stare de rău”, le transmitea Rona Hartner fanilor înainte de a intra în operație.

Doar într-o lună va afla dacă e cancer sau nu.

În ultimele zile, cei care o admiră pe Rona Hartner i-au trimis zeci de mesaje de susținere.

Actrița și cântăreața trăiește în prezent o poveste de dragoste cu un cetățean francez. Potrivit revistelor mondene, cei doi ar plănui să se căsătorească anul acesta.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Germania construieşte al PATRULEA REICH
Germania renunţă la propriul candidat la postul de procuror şef al UE, optând pentru MÂNA ...