Protestatarele Pussy Riot de la finala Mondialului, reținute imediat după ieșirea din închisoare

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Toate cele patru membre ale grupării de protest Pussy Riot, care au întrerupt finala Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, după ce au intrat pe teren îmbrăcate în polițiste, au ieșit de pe porțile închisorii direct în duba poliției.

VIDEO: <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/353bMO7zjHc” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Cele patru tinere au fost condamnate la 15 zile de detenție pentru incidentul. Au ieșit vesele pe porțile penitenciarului. Zâmbetul le-a pierit instant când au văzut că sunt așteptate la ieșire de zeci de polițiști și de o dubă.

Oamenii legii le-au spus protestatarelor că au fost inculpate pentru organizarea unui eveniment public fără autorizație, faptă pentru care ar trebui să mai stea alte 10 zile după gratii. Practic, tinerele au stat doar câteva clipe în libertate, deoarece au fost urcate imediat într-o dubă a poliției și duse la o altă închisoare din zona Moscovei.

Pussy Riot a început ca o trupă rock, dar s-a făcut cunoscută în toată lumea prin intermediul acțiunilor de protest față de Vladimir Putin și de Biserica Ortodoxă Rusă. În 2012, cinci membre ale grupării au protestat chiar în Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova, demolată din ordinul lui Stalin și reconstruită cu mari eforturi după căderea URSS. Pe lângă muzică și proteste, Pussy Riot a atras atenția și asupra abuzurilor făcute de justiția din Rusia.

Membrele Pussy Riot apar adesea în public cu cagule pe față, asemănătoare cu cele folosite de gruparea teroristă bască ETA, și ridică pumnul în aer, gest al marxiștilor radicali din toată lumea.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cadavrul unui australian, găsit într-un tomberon la 17 ani după ce a dispărut
Un mister vechi de 17 ani a fost rezolvat din întâmplare în Australia. Rămășițele pământești ...