Barack Obama le zice apropiaților că Biden n-are nicio șansă, în timp ce-și oferă președintelui serviciile de consultant

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

După eșecul dezbaterii dintre Joe Biden și Donald Trump, fostul președinte Barack Obama le-ar fi spus că practic șansa de realegere a președintelui e tot mai dificilă, potrivit the Washington Post. În același timp, fostul președinte l-ar fi sunat la Casa Albă pe Joe Biden pentru a-și oferi serviciile de consultant. „Președintele Biden este recunoscător pentru sprijinul neclintit al președintelui Obama, încă de la începutul acestei campanii, atât ca mesager puternic pentru alegători, cât și ca om de încredere al președintelui,” a declarat Lauren Hitt, purtătoarea de cuvânt a campaniei Biden. Un purtător de cuvânt al lui Obama a refuzat să comenteze.

VIDEO: Viktor Orbán începe în forță președinția UE. Se duce la Kiev cu planul de pace. Zelenski refuză

Aceeași publicație readuce aminte că în urmă cu un an, Barack Obama ar fi spus la un dejun privat cu președintele Biden că Donald Trump se bucură de un ecosistem media și de o rețea întinsă de suporteri. Ulterior, doi consilieri superiori ai președintelui au fost detașați la sediul de campanie din Wilmington.Recent, Barack Obama a fost văzut la New York împreună cu Joe Biden, în timpul unei campanii de strângere de fonduri.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adrian Zuckermann crede că doar Nicolae Ciucă merită să fie susținut de americani
Fostul ambasador SUA la București, Adrian Zuckermann, prezent în studioul Aleph, a vorbit despre cum ...