Scandal cu sacii de voturi la BEC sector 1/ Rareș Bogdan: nu suntem colonia nimănui

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Europarlamentarul Rareş Bogdan a calificat situaţia de la Biroul electoral al Sectorului 1 ca fiind „extrem de gravă” şi a spus că pare că cineva vrea să-i aducă pe oamenii aflaţi acolo „la exasperare”, adăugând că actualul edil trebuie să se împace cu ideea că a pierdut alegerile. “Nu suntem colonia nimănui,” a declarat sarcastic liderul liberal.

„Oamenii îmi spuneau, cu lacrimi în ochi: „Vrem să plecăm acasă. Suntem de 40 de ore, nu merită banii pe care îi primim. Sunt 8 secţii neînchise la ora actuală”, a declarat Bogdan presei.

Potrivit acestuia, voturile care sunt în favoarea lui George Tuţă, conform numărătorii paralele, sunt de 850, în timp ce pe secţiile închise deja diferenţa este de 964.

„Doamna Armand trebuie să se împace cu ideea că a pierdut aceste alegeri. Nu suntem Saint Denis, Arondismentul 15 Paris, unde poliţia şi jandarmeria franceză nu mai are acces din cauza bandelor care terorizează Saint Denis şi este nevoie de intervenţia Armatei. La noi Poliţia funcţionează, autoritatea statului funcţionează. În plus, România este o ţară europeană, este o ţară respectată, este o ţară care trebuie să fie respectată, nu suntem colonia nimănui, ” a afirmat eurodeputatul.

Radu Paraschivescu nu iese din Magma corectitudinii politice

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Clotilde Armand caută sprijin la Ambasada SUA
Disperată de rezultatul electoral, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, își caută sprijin în Ambasada SUA ...