Plasticul, o modă useristă / Primăria lui Dominic Fritz a achiziționat un cireș japonez de 12.000 de euro

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Administrația Dominic Fritz este campioană la achiziții făcute la minut fără licitații. Recent a ridicat pe SICAP intenția de a cumpăra articole decorative, în valoare de 100.967 lei. După niciun minut, achiziția s-a  realizat.

Lotul de articole decorative au cuprins un pom japonez în valoare de 58799 lei, un iepuraș de 13668 lei, un ou mare de 10502 lei, un ou mic de 2350 lei și un ou mediu de 3912 lei.

citește și: Manual de campanie electorală cu elemente de New Media

Vânzătorul este SWISS CITY SOLUTIONS S.R.L., societatea din Hunedoara, care apariține lui Mihai Horea Baba. Familia Baba este abonată la contractele cu statul. În iarna lui 2023, a câştigat 4,6 milioane de lei pentru montarea becurilor de Crăciun din Bucureşti, Timişoara, Oradea şi Vaslui. Grosul contractelor se derulează printr-o altă firmă la care Mihai Horea Baba este administrator, dar și asociat împreună cu doi austrieci și un suedez, numită MK ILLUMINATION SRL. MK Illumination este o subsidiară a grupului austriac care se ocupă cu iluminatul festiv MK IMMO Trust, care deţine 75% din compania locală, iar 25% din acţiuni sunt deţinute de Horea Mihai Baba, scrie Ziua de vest.

Liberalii din țară fac pelerinaj la moaștele Prorocului Ilie (Bolojan)

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Planul lui Burduja pentru București
Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a prezentat aseară “Planului său pentru București,” în ...