Planul lui Burduja pentru București

Majlat Ovidiu ACTUALITATE POLITIC Principal

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a prezentat aseară “Planului său pentru București,” în contextul în care alți primari în funcție nu au prezentat nimic concret, niciun proiect și nicio viziune.

“Alături de mine au fost peste 1000 de susținători și echipa de consilieri generali ai Partidului Național Liberal, cea mai competentă formulă pentru Bucureștiul Viitorului. Sunt profesioniști, sunt tineri, au energie și vor să facă lucruri.

Soluțiile mele din Planul pentru București sunt clare și testate cu succes în alte locuri care astăzi se află pe harta marilor orașe. Ce vă propun?

Bucureștiul sigur: Vreau să luptăm împotriva drogurilor, vandalismului și influenței clanurilor. Vom pune poliția în apropierea școlilor din zonele de risc și vom reabilita clădirile abandonate, transformându-le din focare de criminalitate în spații sigure și revitalizate. Programele educaționale vor fi orientate către empatie și sprijin pentru tinerii afectați de consumul de droguri.

Bucureștiul conectat: Vreau să transformăm modul în care ne deplasăm prin oraș. „Tunelul Urban București” (TUB) va conecta nordul Capitalei de sudul acestuia, mutând traficul în subteran pentru a lăsa la suprafață un oraș pentru oameni: zone pietonale, spații verzi, piste de biciclete.

citește și: Manual de campanie electorală cu elemente de New Media

Fabrica de Unicorni

Bucureștiul civilizat: Fuziunea ELCEN cu Termoenergetica, modernizarea rețelei de termoficare și utilizarea energiei geotermale ne vor ajuta să reducem la jumătate costurile la întreținere și să asigurăm acces constant la căldură și apă caldă pentru toți bucureștenii.

Bucureștiul verde: Extindem spațiile verzi și să transformăm Pădurea Băneasa într-o pădure-parc urbană. Și noul Parc Central, prin legarea parcului Izvor de parcul Academiei Române printr-un sistem de pasarele suspendate, creând o oază verde în inima orașului.

Bucureștiul digital: Lansăm „Fabrica de Unicorni” – un hub IT pentru start-up-uri în inima Bucureștiului, folosind spațiul Muzeului Leonida. Acest proiect va stimula inovația, va aduce tehnologia mai aproape de cetățeni, va atrage investiții și oameni bine pregătiți în orașul nostru.

Bucureștenii nu mai trebuie astăzi să voteze răul cel mai mic – pot vota un om cu un PLAN, o ECHIPĂ, REZULTATE și ENERGIA necesară pentru a le realiza. Împreună schimbăm Bucureștiul!

PS Câteva proiecte deja pregătite le puteți vedea deja. Vă place Bucureștiul Viitorului?” – a scris Sebastian Burduja pe pagina sa de facebook.

Programul de sănătate a lui Nicolae Robu, candidatul PNL-PSD la Primăria Timișoarei

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Investiții record în guvernarea lui Marcel Ciolacu: +70% în primul trimestru din 2024
Investițiile sunt prioritatea Guvernului condus de Marcel Ciolacu și în 2024, după ce anul trecut ...