Susținut de Partidul România Puternică, Dan Tudorache, fostul edil al sectorului 1, candidează din nou cu sloganul: “ne vrem primarul înapoi!”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Ieri, fostul primar al sectorului 1, Dan Tudorache, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Central pentru un nou mandat de primar. Numeroasa lui echipă de campanie a adus peste 5600 de semnături, deși erau necesare doar 2000. După o oră și jumătate de verificare minuțioasă a listelor, dosarul său a fost admis de către reprezentanții biroului de validare.

El candidează independent, fiind susținut de către Partidul România Puternică.

“Promit că voi scoate sectorul 1 din mizeria și gunoaiele în care se sufocă sute de mii de români. Promit că voi deratiza întreaga suprafață a sectorului și îmi asum responsabilitatea de a anula toate deciziile halucinante luate de gruparea Clotilde în ultimii ani!

Fostul primar a mai recunoscut că sloganul său: “Ne vrem primarul înapoi!” este inspirat din voința cetățenilor sectorului 1. “Acesta mă obligă și mă determină să lupt pentru asta!”

“Sunt candidat independent, susținut în primul rând de către Partidul România Puternică. Sper ca lângă noi să mai vină și alte partide,” a declarat pe scările clădirii din Piața Amzei.

„Astăzi, mai mult decât orice altceva, putem vorbi despre puterea votului. După o experiență traumatică, aș spune, după un mandat de gunoaie și de gândaci, cred că cetățenii sectorului 1 își vor primarul înapoi. Pe acel om care a demonstrat în patru ani că poate să schimbe fața acestui sector. Cred că experiențele trebuie să dispară. Să ne reîntoarcem la performanță. Suntem convinși că domnul Dan Tudorache va fi noul primar al sectorului,” a declarat Gabriel Marin, președintele executiv al Partidului România Puternică. În completare, candidatul independent a recomandat alegătorilor să-i voteze și lista de consilieri, propuși de Partidul România Puternică.

Tudorache s-a despărțit de PSD. Vrea să fie mai puternic cu România Puternică

Fostul primar nu a recunoscut rezultatul alegerilor din 2020, susținând că „de fapt, el a câștigat cursa, cu un avans de 200 de voturi. Însă sesizarea prin care PSD cerea anularea alegerilor sau renumărarea voturilor la Sectorul 1, pe motiv de fraudare, a fost depusă la BEC fix la un minut după expirarea termenului legal.

Cu o zi înainte de a depune dosarul de candidatură la BEC, Dan Tudorache și-a depus demisia din Partidul Social Democrat.

Întrebat despre situația de la sectorul 1, analistul Bogdan Chirieac a spus că “se complică situația, dar Dan Tudorache a fost un primar bun, apreciat de locuitorii sectorului.”

În cursa pentru Primăria Sectorului 1 s-au înscris mai mulți candidați, printre care și George Tuță, susținut de către PSD și PNL. Unii observatori consideră că “tânărul cu UM-ul SRI în CV are un blat cu actualul primar Clotilde Armand.”

„Este singurul contracandidat veritabil, în stare să termine cu epoca de gunoaie, gândaci și șobolani ai lui Clotilde Armand,” a spus unul dintre susținătorii candidatului Tudorache.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gabriel Marin (președintele Partidului România Puternică): Dan Tudorache este cel mai puternic contracandidat al regimului de gunoi, șobolani și gândaci al penalei Clotilde Armand
Prezent la depunerea candidaturii fostului primar al sectorului 1, Dan Tudorache, la BEC, puternicul om ...