Preotul Ciprian Mega, primit de Putin, într-o vizită privată

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

În urma discuțiilor publice iscate în Rusia de participarea filmului “21 de rubini” la BRICS FILM FESTIVAL, preotul-regizor Ciprian Mega a fost invitat în această seară de către președintele Putin la o discuție despre valențele culturale ale producției cinematografice românești, care vă reamintesc c-a fost puternic cenzurată în România. Cei din echipa preotului Mega mi-au spus, într-o convorbire telefonică de-acum câteva minute, că discuția cu “țarul” Putin s-a axat pe elementele din film ce exprimă valorile și comportamentele tipice ortodoxiei, respectiv postcomunismului, ce sunt comune societăților ruse și românești. În scurt timp Ciprian Mega va oferi mai multe detalii publice despre această întâlnire neașteptată, dar excepțional de interesantă.

Preotul regizor revine azi în România

“Sunt extrem de bucuros că echipa de patrioți români, din care fac parte și producătoarea Laura Mega, dar și marele Dorel Vișan, a reușit să marcheze atât de puternic la Moscova, încât însuși Putin a fost curios și bucuros să-i întâlnească. HAI ROMÂNIA!” – a transmis Mega, potrivit SolidNews.ro

Filmul „21 de rubini” denunță, atât corupția din biserica ortodoxă, cât și infernalul mecanism al mașinăriei numite anticorupție.

Este primul film de la revoluție încoace, având în distribuție mari actori din străinătate: Mickey Rourke, Anthony Delon, Elisabetta Pellini.

Actorul român Dorel Vișan joacă rolul unui primar corupt.

Vitamina D creează un microbiom în lupta împotriva cancerului

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Susținut de Partidul România Puternică, Dan Tudorache, fostul edil al sectorului 1, candidează din nou cu sloganul: “ne vrem primarul înapoi!”
Ieri, fostul primar al sectorului 1, Dan Tudorache, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Central ...