Lucian Bode: PNL nu e un vagon de guvernare

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, afirmă că partidul său nu este „vagon” în alianţa pe care o formează la guvernare şi la alegerile europarlamentare împreună cu PSD, el explicând că această alianţă are ca scop combaterea extremismului, conform News.ro.

”Viziunea noastră de dezvoltare este una axată pe investiţii, pe administraţii responsabile şi pe măsuri care să uşureze viaţa întregii comunităţi, însă pe 9 iunie misiunea noastră electorală este ceva mai complexă. Sunt adeptul lucrurilor spune direct şi aşa o să fac şi acum: avem o alianţă cu PSD, însă Partidul Naţional Liberal nu este în postura de vagon, nici măcar în primul vagon după locomotivă. Am construit această alianţă cu PSD astfel încât la alegerile europarlamentare din 9 iunie să-i ţinem departe pe extremiştii care bat la porţile Europei şi care vor să distrugă proiectul european”, a afirmat Lucian Bode duminică, la Baia Mare.

Acesta a adăugat că PNL are „obligaţia” să trimită la Bruxelles ”o echipă care să respecte valorile Uniunii Europene şi să apere interesele României”.

”Să nu ne trezim că trimitem acolo oameni cu misiune primit în plic de la Kremlin care plimbă ursul prin România,” a mai afirmat Bode în discursul ţinut la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile locale din judeţul Maramureş.

Alina Gorghiu: Fără PNL, impozitul progresiv ar fi ajuns până la nori

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alba neagră la guvern / După ce l-au judecat în lipsă pe Cârstoiu și au renunțat la candidatura sa, liderii coaliției PSD-PNL s-au răzgândit. Au primit un telefon misterios
Coaliția PSD-PNL este de peste opt ore în ședință. Inițial, liderii l-au judecat în lipsă ...