Ana Maria Păcuraru îl aduce pe Tucker Carlson la București / Cozmin Gușă, invitat special, în cadrul unui interviu-eveniment

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Jurnalistul Ana Maria Păcuraru, coordonatorul Departamentului Externe al postului de televiziune Realitatea Plus, pregătește un interviu cu celebrul Tucker Carlson, fost prezentator TV la Fox News, anunță site-ul Realitatea.net.

Într-o scurtă înregistrare a dialogului ei cu celebrul moderator american mărturisește că știe că Tucker Carlson va fi prezent în România pentru un interviu cu Cozmin Gușă, care și-a anunțat recent candidatura la președinția României. Moderatorul american are a reușit să adune aproape un milliard de telespectatori după interviul cu Vladimir Putin.

Tucker Carlson va sosi, în curând, în România, pentru materializarea interviului-eveniment, mai anunță site-ul Realitatea.

Tucker Carlson a mai vizitat țara noastră în vara lui 2023, la scurt timp după ce a părăsit postul american Fox News, când a realizat un interviu cu Andrew Tate.

Sursele de presă susțin că a încercat să facă un interviu și cu actualul premier, dar n-a găsit calea de legătură cu staff-ul acestuia.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan explică de ce nu s-a putut face o majoritate de dreapta în Parlament
Prezent în Italia la o întâlnire cu membri ai PNL, prim-vicepreședintele partidului, Rareș Bogdan, a ...