Filmul „21 de Rubini” – în finala Oscarului rusesc

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Aseară la Moscova a fost deschiderea de gală a festivalului ”BRICS FILM FESTIVAL 2024,” sub patronajul marelui actor și regizor rus Nikita Mihalkov. Festivalul de la Moscova este al doilea ca vechime și prestigiu din lume, după cel de la Veneția, dar acum doi ani i s-a retras acreditarea sub motivația sancțiunilor dictate din cauza războiului ucrainean. În concurs participă 320 de filme din întreaga lume, dar noi avem bucuria ca filmul ”21 de rubini”, regizat de către preotul ortodox Ciprian Mega, să fi fost selectat printre cele 9 filme finaliste, iar eu am primit poze de la evenimentul de deschidere, unde au fost invitați de onoare și românii noștri.

La Moscova este prezent părintele Mega, producătoarea filmului “21 de rubini,” Dorel Vișan. Ciudat este că în film, Putin este înjurat în anumite scene, ceea ce e de neconceput în condițiile de cenzură maximală instituită pe această temă în Rusia.

„Povestea producției se țese în jurul unei domnișoare procuror, aleasă de către SUA-UE să fie promovată reprezentându-le interesele oneroase, fiind însă prinsă în chingile presiunilor șefilor din serviciile secrete românești, și de-aici o serie de întâmplări și răsturnări de situație, ce relevă corect marasmul pe care-l provoacă și trăiesc șefii ”coloniei numită România,” alături de ”supușii” lor aflați în căutare de soluții de viață într-un mediu concentraționar,” scrie Cozmin Gușă pe SolidNews.ro.

foto: În imagini, îi puteți vedea pe Dorel Vișan, părintele Mega, producătoarea filmului și producătoarea filmului, Laura Mega. De asemenea, apare și Nikita Mihalkov, câștigător de Oscar, azi în vârstă de 78 de ani.
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă a găsit soluția pentru creșterea numărului de primari liberali în Sălaj: de la 50% – la 80%
Prezent împreună cu Lucian Bode, secretarul general al PNL, la Conferința Județeană PNL Sălaj, președintele ...