Gabriel Marin (lider România Puternică): Haideți să fim mai puțin europeni și mai mult români!

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Ieri, în prezența președintelui Gabriel Marin și a vicepreședintelui Gelu Vișan, Partidul România Puternică și-a lansat candidații la Primăria Timișoara și la Consiliul Județean Timiș, dar și la mai multe primării din Timiș.

Mesajul întâlnirii de la Timișoara transmis de Gabriel Marin către administrația useristă locală a fost următorul: “Acest Fritz să se ducă acasă la el și să lase Timișoara românilor și unui om nu unui substantiv: un Fritz, doi Fritzi. Sunt convins că Daniel Coraș, candidatul PRP la Primăria Timișoara, va reuși să câștige alegerile și să îl trimită pe domnul Fritz acasă la el în Germania.”

Candidatul Partidului România Puternică pentru Primăria Timișoara prezentat, luni, Daniel Coraș, este caracterizat ca un om hotărât, demn, curajos, un profesionist în administrație și stăpânește foarte bine lucrurile și cunoaște problemele orașului și din administrația locală.

Daniel Marius Coraș a declarat că a ales Partidul România Puternică, fiindcă este un partid nou înființat, un partid curat și vine în slujba cetățeanului.

Orașul de pe Bega bate pasul pe loc

“Am decis să candidez pentru Primăria Timișoara, fiindcă am văzut incompetența administrației actuale care ne-a fost impusă timp de patru ani de zile și acuma vrem să scăpăm de ea. Nu a fost o administrație pentru Timișoara și pentru timișoreni și a făcut ca lucrurile să stagneze. Astfel s-au pierdut patru ani de zile. Noi, Partidul România Puternică, vom interveni și vom schimba lucrurile în bine, vom da altă față  mult mai bună municipiului Timișoara și îl vom trimite pe Fritz acasă la ai lui. Când voi fi ales primar al Timișoarei voi scoate funcționarul public de la birou și îl voi duce în stradă să constate realitatea și să inventarieze problemele. Timișoara trebuie ajutată să iasă din starea aceasta de letargie. De aceea trebuie să ne încurajăm și să ieșim în data de 9 iunie la vot. La Timișoara, a avut loc revoluția care a eliberat România de comunism. Vreau să îi mobilizez pe timișoreni să iasă la vot, să pornim o revoluție de catifea și astfel să eliberăm Timișoara de ocupație.

Voi fi primarul care va fi în slujba cetățeanului și a orașului nostru minunat,” a declarat Daniel Coraș, potrivit Ziua de vest.

Candidatul pentru funcția de președinte al Consiliul Județean  Timiș este Ovidiu Szime, președintele Partidului România Puternică Timiș

Cu acest prilej, Szime a spus: “Noi acționăm fără să promitem ceea ce nu putem face și vom fi numai pentru cetățean, vom lupta în interesul cetățeanului și pentru Timiș și Timișoara în interesul tuturor românilor. Am pornit la un drum greu, dar ne-am dorit acest lucru, fiindcă vreau să creștem, să ne dezvoltăm sănătos și cu principii solide. Pentru mine demnitatea înseamnă foarte mult. Niciodată nu mi-a plăcut să spună cineva despre mine că nu sunt demn”.

El a amintit că bănățenii sunt oameni frumoși, liniștiți și demni care vor să trăiască într- o țară a lor liberă și în pace.

Fostul baschetbalist Gabriel Marin a participat la competiția “România Puternică” de la Lenauheim, județul Timiș

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Medicul Daniel Băluță a refuzat să-i ia locul medicului Cătălin Cârstoiu, în cursa pentru Primăria Municipiului București
PSD este nemulțumit de prestația electorală a medicului Cătălin Cârstoiu. Ieri, s-a discutat posibila sa ...