Dovadă că PSD ajută românii să câștige mai mult: record la depozitele populației în bănci

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

De la intrarea PSD la guvernare, salariile românilor au crescut în mediu cu de aproape două ori mai mult decât rata inflației.

În mod real, puterea de cumpărare a românilor a crescut, între februarie anul trecut și februarie 2024, cu 7%, în pofida majorărilor de prețuri.

Salarii medii în creștere reală înseamnă și posibilitatea ca românii să facă și economii, fapt confirmat de datele BNR. În februarie s-a atins cel mai ridicat nivel al depozitelor populaţiei în bănci, soldul total ajungând la 343 de miliarde de lei.

Mai multi bani în buzunarele românilor ca urmare a limitării adaosurilor comerciale la alimentele de bază. Plafonarea a temperat creșterile de prețuri la aceste produse ce au o cotă de aproximativ 40% din cheltuielile lunare ale românilor.

Datele anunțate de INS pentru luna februarie 2024 reconfirmă faptul că măsurile PSD sunt luate pentru protejarea puterii de cumpărare a cetățenilor cu venituri mici și medii, precum și creșterea nivelului de trai din România.

Datele INS confirmă: PSD crește economia prin investiții

Politica PSD de a crește investițiile în economia românească și mai ales de a susține producătorii locali este confirmată, în aceste zile, de datele comunicate de INS.

În februarie 2024, datele statistice arată că producția industrială a crescut cu 10,2% față de luna anterioară și că în primele două luni ale anului, s-a produs cu 12% față de decembrie 2023.

Viziunea PSD de susținere a prodcuției interne s-a concretizat în programe de sprijin axate pe domenii-cheie precum industria prelucrătoare şi producţia de materiale de construcţii, a  accelerat creşterea industrială.

Potrivit datelor statistice, investițiile-record de după intrarea la guvernare a PSD au însemnat că cele mai mari creşteri de producţie, de 15-20% în februarie 2024 faţă de februarie 2023, s-au înregistrat în industria chimică, la materialele de construcţii şi industria metalurgică.

Un procuror de la PICCJ aruncă-n aer sistemul judiciar: “acuzațiile parchetului nu trebuie să fie legale și întemeiate”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Guvernul danez a pus gând rău râgâitului vacilor / Emit prea mult metan
Guvernul Danemercei a decis să aloce 518 milioane de coroane daneze (74 de milioane de ...