Adrian Năstase se teme că “Monica Macovei – Regina Anticorupției” va rămâne fără viza americană

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Consulatul american de la București i-a retras viza fostului premier Adrian Năstase, după condamnare. Pe blogul său, acesta se teme că și Monica Macovei poate rămâne fără viză.

“Pentru că a nenorocit pe viață un motociclist, intrând cu mașina pe contrasens, Monica Macovei a fost condamnată de justiția statului de drept din țara noastră la o pedeapsă groaznică – șase luni de închisoare cu suspendare. Dura lex sed lex. Totuși, în acest fel, „regina anti-corupției” din România a intrat în categoria „penalilor.” În procesul civil, probabil că motociclistul va fi condamnat să-i plătească daune morale, deoarece el nu ar fi trebuit să se afle acolo în momentul în care Macovei se întorcea de la activitătile vamaiote. Nu ar trebui să ne îngrijorăm nici noi prea tare. Urmează recursul și este posibil ca regina anti-corupției din țara noastră, prietenă cu Catherine Day si Victoria Nuland, pentru contributia ei la distrugerea opozantilor lui Băsescu, să fie declarată nevinovată pentru că „fapta nu a existat,” scrie pe blogul său fostul premier Adrian Năstase.

Mi-e teamă insă că Ambasada americană va reactiona foarte dur si ii va retrage viza pentru SUA. Vă reamintesc că asa s-a intâmplat in cazul meu. După condamnarea mea, IN PRIMA INSTANTA, in dosarul afiselor electorale, consulatul american de la Bucuresti mi-a comunicat că mi-a fost retrasă viza. Probabil din teama că as fi vrut să fug in America si să cer azil politic acolo! Credeti că Ambasada americană va proceda diferit in cazul Monicăi Macovei? Eu nu cred. In plus, judecătorii recursului vor trebui să fie atenti deoarece dacă vor decide o pedeapsă de inchisoare de peste un an, Societatea Timisoara ii va cere lui Iohannis să-i retragă decoratia. Complicată mai e democratia in tara noastră. Iată câte griji ne poate aduce neatentia unui motociclist. Tocmai acum, in prag de alegeri…, mai afirmă Năstase pe blogul său.

Iranul dă șah Israelului și Americii

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Americanii și-au revizuit părerea despre epoca prosperității din mandatul lui Donald Trump
Un nou sondaj realizat de The New York Times și Siena College arată că alegătorii ...