Țuca Zbârcea & Asociații rămâne cea mai bine cotată casă de avocatură din România în directorul Legal 500, ediția 2024

Majlat Ovidiu ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Casa de avocatură Țucă, Zbârcea & Asociații este pe primul loc în clasamentul firmelor de profil, conform  Legal 500, o instituție internațională care monitorizează activitatea firmelor de avocatură, din întreaga lume, pe baza unui program cuprinzător și a unor indicatori de referință acceptați de peste 150 de jurisdicții naționale.

Potrivit clasamentului, firma românească ocupă poziția a 12-a în Band 1, care clasifică activitățile din domeniile: Fuziuni și achiziții/Drept societar și comercial; Drept financiar-bancar; Litigii și arbitraje; Dreptul muncii; Energie și resurse naturale; Dreptul concurenței; Proprietate intelectuală; PPP și achiziții publice; Drept imobiliar; Restructurare și insolvență; Taxe; Telecom, media și tehnologie (TMT).

De asemenea, expertiza firmei a fost evidențiată și în domeniile Dreptul aplicabil industriei jocurilor de noroc/Gambling și Dreptul penal al afacerilor/ White-collar crime.

Peste 40 de avocați și consultanți fiscali din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații și Țuca Zbârcea & Asociații Tax au fost cotați drept „Leading Individuals,” „Next Generation Partners” și „Rising Stars” sau au fost menționați în cuprinsul editorialului analiștilor Legal 500 ca având un rol cheie în cadrul echipelor („Other Key Lawyers”).

Robert Roșu, în Galeria celebrităților

Nu în ultimul rând, trei dintre avocații Parteneri din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații, și anume Robert Roșu, Răzvan Gheorghiu-Testa și Cătălin Băiculescu sunt considerați a face parte din elita „Hall of Fame” (Galeria celebrităților) a avocaților aflați în vârful ierarhiei profesionale.

De menționat că Robert Roșu a fost arestat ilegal, pe motiv că și-a făcut treaba de avocat. La presiunea presei și a barourilor naționale, ÎCCJ i-a anulat sentința de condamnare la cinci ani închisoare.

Procesul a fost considerat unul de răzbunare a lui George Soros împotriva inamicului de pe piețele financiare Benny Steinmetz.

Justiția a decis că avocatul Robert Roșu trebuie să primească daune în valoare de 600 de mii de euro pentru perioada petrecută în închisoare. El a fost condamnat în Dosarul Ferma Băneasa și a petrecut după gratii 341 de zile.

Clienții sunt mulțumiți de profesionalismul casei Țucă, Zbârcea & Asociații

Potrivit clienților intervievați de editorii Legal 500, avocații Țuca Zbârcea & Asociații „s-au dovedit a fi extrem de perspicace, înțelegând în mod corespunzător toate aspectele de fapt și de drept relevante și demonstrând pricepere și expertiză”. De asemenea, un alt client a apreciat faptul că firma deține „o echipă cu bun simț, cu inițiativă, orientată către nevoile clientului, bine organizată și foarte promptă, cu atitudine profesionistă și pozitivă”. Pentru alți clienți ai Țuca Zbârcea & Asociații, „sfaturile primite au fost întotdeauna la obiect, pur și simplu impecabile,” echipa fiind formată din „profesioniști dedicați, strategi desăvârșiți, cu excelente aptitudini de comunicare scrisă și orală, preocupați să obțină rezultatul dorit, în același timp dornici să evolueze constant”.

Ediția 2024 a directorului britanic Legal 500 EMEA, lansată recent, reprezintă o radiografie detaliată a activității celor mai importante firme de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, fiind totodată un reper și în ceea ce privește cei mai abili și de succes avocați din aceste regiuni.

Florentin Țuca a lansat recent un Podcast „Pe drept cuvânt,” urmărit de milioane de români, dovedind reale calități jurnalistice. Avocatul vine bine pregătit în fața invitaților săi.

Cum arăta un club în vechiul Pompei

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă: Sunt mândru că PNL are curajul de a lăsa diferenţele deoparte şi de-a porni în misiunea de dezvoltare a României
La aniversarea a doi ani de la preluarea mandatului de președinte al PNL, Nicolae Ciucă, ...