Nicolae Ciucă: Sunt mândru că PNL are curajul de a lăsa diferenţele deoparte şi de-a porni în misiunea de dezvoltare a României

Marius Ghilezan Uncategorized ACTUALITATE POLITIC

La aniversarea a doi ani de la preluarea mandatului de președinte al PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi, că este mândru că partidul „are curajul de a lăsa diferenţele deoparte şi de a porni într-o misiune comună,” cu scopul de a dezvolta România, indiferent de cine îi sunt aliaţii, transmite Agerpres.

„Acum doi ani, am fost ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal, în slujba României şi a românilor. Votul pe care l-am primit la Congresul de la începutul lui aprilie 2022 mă onorează, în fiecare zi. Motiv pentru care, de atunci, iau decizii bazate pe ceea ce este bine pentru partid, pentru oameni şi pentru ţară. Nu a fost o perioadă uşoară, iar testele electorale din următoarele luni vor defini PNL, dar şi România, pentru anii care vin,” a scris Ciucă, pe Facebook.

El a susţinut că a intrat în politică în 2019 când ţara „suferea de instabilitate politică şi de multiple crize”

„România de atunci suferea de instabilitate politică şi de multiple crize. Ca general, nu am luat mereu decizii uşoare. Şi niciodată bazate pe orgoliu. Îmi respect în continuare jurământul dat ca militar, iar, pentru mine, obiectivele ţării sunt întotdeauna mai presus de orgoliile personale sau de partid”, a adăugat liderul PNL.

În opinia sa, configuraţia actualei guvernări şi formula în care partidul intră în alegerile europarlamentare sunt „esenţiale” pentru stabilitatea şi securitatea ţării.

Țuca Zbârcea & Asociații rămâne cea mai bine cotată casă de avocatură din România în directorul Legal 500, ediția 2024

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Motrenismul
În editorialul său de azi, Marius Ghilezan introduce un nou termen jurnalistic: motrenismul, care în ...