Dominic Fritz își face publicitate pe panouri, pe care tot el le-a amendat

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Partidul #FărăPenali își face publicitate electorală ilegală, la Timișoara. Prima faptă ilegală a echipei de campanie a USR Timiș a fost amplasarea unui imens mesh pe clădirea Asirom. Mesh-ul cu fața primarului nu  a avut aviz, chiar din partea Primăriei Timișoara, iar firma Clear View Media OOH SRL, cea care a amplasat materialul publicitar, a fost amendată chiar de Poliția Locală.

„Primarul Fritz, prin nou creata Alianță Timișoara Unită, încalcă legea cu nonșalanță,” scrie Ziua de vest.  „Deși nu suntem nici măcar în pre-campanei electorală, pe mai multe ecrane publicitare din Timișoara a apărut mesajul ”pe 9 iunie, votăm Alianța Timișoara Unită.” Campania electorală pentru alegerile locale din luna iunie va începe pe 10 mai 2024 și se va încheia pe 7 iunie 2024, conform unei decizii recente a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

Mai mult de atât, chiar unul dintre ecranele pe care tronează chipul zâmbitor al lui Dominic Fritz este, cum altfel, amplasat ilegal. Ilegalitate constatată chiar de Primăria Timișoara și certificată printr-un referat semnat pentru conformitate de primarul Dominic Fritz. Ecran care trebuia demontat încă de acum mai bine de doi ani, dar pe care ochii vigilenți ai subalternilor primarului nu l-au văzut,” mai scrie publicația timișoreană.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Daniel Băluță dă în folosință o nouă parcare de tip park&ride
    Dacă zona de nord a Bucureștiului are un park&ride, e timpul ca și ...