PNȚCD va candida la alegeri în alianță cu Partidul România Puternică

Marius Ghilezan POLITIC ACTUALITATE

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) va candida în alegerile europarlamentare și locale în alianță cu Partidul România Puternică (PRP), conform protocolului semnat ieri. 

„Credem că această alianță marchează un moment istoric în politica românească, reunind forțe politice tradiționale (PNȚCD) și personalități de prestigiu din zona academică și de antreprenoriat român (PRP), dedicate unei schimbări profunde, pentru renașterea țării,” se spune într-un comunicat de presă.

Alianța România Puternică reprezintă convergența între tradiție și modernitate, între istoria profundă și respectată a PNȚCD și viziunea modernă și pragmatică a PRP. Împreună, vom construi o Românie independentă și suverană, o Românie a demnității și prosperității pentru toți cetățenii săi, unde principiile și valorile morale (națiune, familie, credință) reprezintă fundamentul dezvoltării unei societăți moderne a secolului XXI. Alianța România Puternică răspunde așteptării și speranței românilor, de redobândire a drepturilor legitime, PNȚCD și PRP angajându-se să lucreze neobosit pentru binele comun.

„Vrem restaurarea unei Românii suverane și prospere!”

Facem apel către toate grupurile sociale, țărani și fermieri, antreprenori, lucrători din sectorul privat și sectorul public, intelectuali, români din diaspora și familiile românilor, să ne urmeze în demersul politic de restaurare a unei Românii suverane și prospere, în contrapondere cu forțele globaliste antinaționale. Suntem convinși că formarea Alianței România Puternică marchează, deopotrivă, începutul unificării și consolidării forțelor politice naționale.

În acest sens, președinții celor două partide, domnul Aurelian Pavelescu – pentru Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat și domnul Gabriel Marin – pentru Partidul România Puternică, au semnat azi acordul de cooperare, marcând începutul oficial al alianței electorale Alianța România Puternică. La finalul ceremoniei, cei doi președinți au declarat:

Aurelian Pavelescu, președintele Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat:

Alianța  România Puternică reprezintă o punte între generații, unificând moștenirea istorică, valorile morale și creștine ale PNȚCD, cu viziunea modernă și pragmatică a PRP, reprezentând elita patriotică a națiunii. Vom construi împreună o Românie puternică, a națiunii unite și suverane, în care românii se vor bucura de demnitate și de un viitor prosper pentru ei și familiile lor, într-o Europă a națiunilor.”

Gabriel Marin, președintele Partidului România Puternică:

„Suntem onorați să ne unim forțele cu un partid cu o istorie atât de bogată, simbol al politicii românești de mai bine de 150 ani, precum PNȚCD. Împreună, vom reconstrui din temelie democrația, justiția socială și economia națională, o Românie modernă și suverană, care-și va recâștiga demnitatea pe scena internațională. O Românie a românilor, care nu va mai sta în genunchi în fața nimănui și nu va mai accepta să fie victima intereselor globaliste sau a unor ofensatoare duble măsuri.

Campania electorală sub semnul Alianței România Puternică:

Alianța va participa la viitoarele alegeri cu o listă unită de candidați, un program politic comun și o campanie electorală unitară, sub umbrela Alianței România Puternică.

Programul de țară.

În perioada următoare, Alianța România Puternică va prezenta oficial programul său politic și economic detaliat, care va cuprinde soluții pentru problemele cu care se confruntă România în acest moment istoric. PRP și PNȚCD vor răspunde așteptărilor societății prin profesionalismul, experiența și dedicarea membrilor săi.

 Structura de conducere a Alianței:

Structura de conducere a Alianței România Puternică va fi stabilită prin consens, asigurând o reprezentare echitabilă a ambelor partide și punând accent pe competență și experiență.

 

Loading...

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă pleacă la vânătoare de voturi în Spania și Franța
Președintele PNL Nicolae Ciucă și secretarul general Lucian Bode pleacă în Spania în 15-16 martie, ...