Marcel Ciolacu: Maia Sandu este cea mai dârză femeie, după mama mea

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Şeful Guvernului a participat, marţi seară, la Gala CONAF – ‘Women in Economy’ alături de preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, liderul PNL, şi de liderul Parlamentului de la Chişinău, Igor Grosu.

Premierul şi-a început discursul prin a-i mulţumi preşedintei Maia Sandu pentru dârzenia de care dă dovadă ca om politic.

„Aş începe şi eu să-i mulţumesc unei doamne speciale, cu adevărat o doamnă dârză, puternică, care îşi apără poporul supus unui război, nu armat, unui război hibrid. Da, doamna preşedinte Maia Sandu, sunteţi cea mai dârză femeie pe care am cunoscut-o, cum este şi normal, după mama mea,” a declarat Ciolacu.

El a punctat, apoi, că potrivit unui recent studiu realizat în România, firmele cu acţionariat exclusiv feminin sunt mai profitabile decât cele în care sunt acţionari doar bărbaţi.

Femeia robot de pe primul loc al listelor PSD-PNL pentru europarlamentare

VIDEO, AICI!

„Mă bucur că sunt din nou alături de dumneavoastră. Şi chiar am un motiv în plus în acest an – şi rog domnii să fie atenţi – conform ultimului studiu realizat în România, firmele cu acţionariat exclusiv feminin sunt semnificativ mai profitabile decât cele în care sunt acţionari doar bărbaţi. E drept, cu cifre de afaceri mai mici, dar au o rată a profitului aproape dublă faţă de companiile deţinute în totalitate de bărbaţi. Din punctul meu de vedere, am să vorbesc şi cu domnul ministru Boloş, ANAF-ul nu are ce căuta la aceste companii. Ca premier al României, asta este una dintre cele mai bune veşti. Dacă am avea încă pe atâtea companii înfiinţate şi administrate de românce, cred că ţara noastră ar avea şansa să producă cea mai mare creştere economică din Europa,” a afirmat premierul Ciolacu.

El a anunţat că la viitoarele consultări pe care le va avea la Guvern cu reprezentanţii mediului de afaceri va cere ca femeile să fie reprezentate în proporţie de 50 %.

Manfred Weber îl laudă pentru Rareș Bogdan: Când interesele României sunt afectate, el ridică mâna și își apără țara

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Miting AUR, împotriva PPE /„Afară, afară, cu Ursula din țară!”
Sute de membri și simpatizanți AUR, în frunte cu George Simion și cu europarlamentarul Cristian ...