Liberalii din Timiș nu se “comasează” cu PSD la alegerile locale

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Deși recomandarea de la centru a noii coaliții PSD-PNL pentru europarlamentare era că în municipiile conduse de primari useriști, să se meargă în alianță și să susțină un candidat comun, PNL Timiș a decis să-și anunțe candidații la Primăria Timișoarei și la Consiliul Județean: Nicolae Robu, respectiv Alin Nica. Liberalii timișeni au decis oficial cine va reprezenta partidul la proximele alegeri locale, dar și pe cine vor susține la Europarlamentare. Nicolae Robu, la Timișoara, și Alin Nica, la CJT, sunt alegerile PNL, în timp ce pentru mersul la Bruxelles vor fi susținuți veșnica ”bănățeancă” Alina Gorghiu, respectiv arădeanul Gheorghe Falcă.

PNL Timiș a decis în Comitetului Director Județean, reunit vineri după-amiază să meargă pe liste proprii la alegerile locale, iar pentru europarlamentare să o susțină pe Alina Gorghiu și pe Gheorghe Falcă.
Timișul înțelege mișcarea strategică a BPN și a președintelui Nicolae Ciucă de stabilire a unei alianțe PNL și PSD la europarlamentare, dar la nivel local și județean păstrăm neatinsă identitatea de partid de dreapta. Primele două forțe politice românești și-au dat mâna pentru interesul României la Bruxelles și pentru a fi o forță în grupurile politice care contează cel mai mult în Parlamentul European, însă, aici, în Timiș, avem prima șansă și candidații câștigători atât pentru Primăria municipiului, cât și pentru Consiliul Județean. Anul acesta, pentru prima dată în istoria democrației de după ’89, vom avea administrație liberală și la Timișoara și pentru Timiș,” a spus Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Liberalii susțin cota unică / “Cea mai bună alegere pentru România”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Serghei Lavrov: Guvernul de la Chișinău o ia pe urmele celui de la Kiev
Prezent la Forumul Diplomatic din Antalya, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat că ...