Washington Post recunoaște că prin moartea lui Navalnîi, Occidentul va strânge mai ușor bani pentru Ucraina

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

The Washington Post susține că Vladimir Putin e foarte fericit după apariția interviului cu Tucker Carlson. În momentul anunțării morții lui Alexey Navalnîi, era la o întâlnire cu tinerii dintr-o fabrică în momentul. Părea extrem de entuziast.

Publicația patronată de miliardarul Bezos recunoaște că toate sunt în favoarea lui Putin: “asistența financiară pentru Ucraina, blocată în Congres, retragerea forțelor militare ucrainiene de pe frontul de luptă, moartea principalului opozant, multe par să meargă în favoarea lui Putin, cu o lună înainte de alegerile prezidențiale din Rusia, pe care sigur le va câștiga.”

Jurnalistul american mai susține că moartea tragică, într-un accident aviatic a mercenarului Prigojin, a băgat spaima în oponenții regimului de la Moscova.

S-a stârnit campania împotriva susținătorilor îndârjiți ai lui Trump, în interiorul Partidului Republican!

Ce e interesant în materialul publicistic e strecurat undeva pe la mijloc. Autorul recunoaște că moartea lui Navalnîi va putea ajuta Occidentul să strângă mai rapid fonduri pentru înarmarea Ucrainei, pe fondul stârnirii emoțiilor publicului.

Publicația anunță că în Partidul Republican s-a stârnit o campanie împotriva membrilor GOP a susținătorilor lui Trump.

În final, este citat un opozant politic al președintelui Rusiei, aflat în occident, care a declarat că “Putin nu este o ființă umană. Este o amenințare la adresa civilizației. Fără prăbușirea regimului Putin, lumea nu va putea trăi în pace,” a spus Gennady Godukov, pentru the Washington Post.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PSD ar putea candida pe listă comună cu PNL la europarlamentare
România pare să realizeze o premieră europeană: două partide din grupuri politice diferite ar putea ...