Statele din sudul SUA își fac propria armată / “Suntem pregătiți pentru un conflict cu autoritățile federale,” a declarat guvernatorul Texasului

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

Zece state sunt pregătite să trimită Garda Națională la granița Texasului cu Mexicul, anunță guvernatorul Greg Abbott, pentru a apăra populația împotriva agresiunii imigrației ilegale. Ce este interesant e că Abbott, aflat în India, a spus că este „pregătit” pentru un conflict cu autoritățile federale.

Acesta a cerut Administrației Biden de mai mult timp ajutor pentru a contracara invazia imigranților.

O serie de puncte de control ale graniței dintre Texas și Mexic sunt ocupate de soldați ai Gărzii Naționale din Texas. Autoritățile de la Washington au cerut ca statul Texas să permită agenților federali să aibă permisiunea de a intra în porțiunea de graniță cu Mexic, până la sfârșitul zilei de vineri pentru a demonta barierele, potrivit unei scrisori a Departamentului pentru Securitate Internă al țării, relatează APA. Până la ora redactării articolului, mesajul n-a fost băgat în seamă.

Rețeaua X (fostă Twitter) este plină cu mesaje succesioniste.

DeSantis schimbă macazul federal

DeSantis, guvernatorul Floridei, a trimis Garda de Stat și nu cea federală, care nu poate fi controlată de Biden.

Garda de stat din Florida este diferită de orice altă gardă de stat. Are o echipă independentă de achiziții de arme și armament. În cele din urmă, spre deosebire de Garda Națională, care poate fi subordonată Administrației de la Washington, Garda de Stat răspunde doar guvernatorului Floridei, susțin sursele locale.

Republicanii se tem că administrația Biden vrea să folosească imigranții în procesul electoral.

Războiul de Succesiune din 1860-1861 a început tot de la decizia unor state din sud de a se separa de celalte de nord, din cauza viziunilor diferite privind abolirea sclaviei.

Pentru a turna gaz peste foc, Donald Trump a cerut statelor conduse de republicani să trimită trupe în Texas.

Aproximativ 2.500 de camioane transportă voluntari din Oklahoma și alte state din sud spre Texas pentru a se confrunta cu posibila intrare a forțelor federale americane și pentru a sprijini Garda Națională din Texas la graniță, informează War Updates.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Mai merită Nicușor Dan susținerea liberalilor pentru al doilea mandat?” Sebastian Burduja, pregătit să intre-n luptă
Bucureștenii vor fi chestionați, printr-un amplu sondaj, dacă Nicușor Dan mai merită susținerea PNL, a ...