Rușii încercuiesc teritoriile cucerite cu „Dinți de dragon”

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL

Șiruri de baricade de beton și linii de sârmă ghimpată au început să apară pe întreaga lungime a frontului apărat de Ucraina, în condițiile în care forțele armate ale Kievului au trecut la defensivă după ce îndelung așteptata ofensivă de anul trecut a eșuat, relatează Reuters.

Liniile de apărare amintesc într-o anumită măsură de cele construite de armata rusă în sudul și estul Ucrainei ca parte a așa-zisei „Linii Surovikin”, poreclită astfel după arhitectul ei, generalul Serghei Surovikin, fostul comandant al forțelor de invazie care a căzut între timp în dizgrație din cauza apropierii sale de mercenarii Wagner.

Analiștii militari afirmă că liniile defensive construite în ultimele luni de armata ucraineană sunt necesare în condițiile în care forțele Moscovei au preluat inițiativa pe front.

Un reporter Reuters a vizitat zona Kupiansk, din nord-estul Ucriainei, pe 28 decembrie. A observat intensificarea construcțiilor de fortificații în ultimele luni, în timp ce armata ucraineană își mută operațiunile militare împotriva Rusiei pe o bază mai defensivă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Camionagii și fermierii. blocați pe centura capitalei / George Simion către jandarmi: „Să vă fie ruşine. E dreptul lor de a protesta”
Ieri seară, uriașe forte de ordine s-au desfășurat pe centura Bucureștiului, pentru a nu lăsa ...