Protest maraton la Arad pentru cash, porc, tuica si incalzirea cu lemne

Ovidiu Pătrășcanu ACTUALITATE

Dan Kiss, fost politist din Arad, a organizat un protest maraton, intre 10-15 noiembrie, in fata sediului Prefecturii. Una din nemultumirile lui Dan Kiss si a sustinatorilor sai din organizatia SOS Arad, dar si a membrilor PSR prezenti la miting, este legata de fatul ca guvernul Ciolacu a promis ca limitarile cash-ului vor disparea.
“Perfidia guvernului Ciolacu este evidenta, prin ordonanta de urgenta din 10 noiembrie nu s-a renuntat integral la articolul de lege care limita cash-ul. Raman in vigoare o serie de prevederi care vor duce tara spre dezastru si vor duce spre ruina micii intreprinzatori, microintreprinderile si intreprinderile mici si mijlocii”, a declarat Dan Kiss aflat in mijlocul protestatarilor pasnici.
Protestatarii mai spun ca guvernul a incercat sa linistesca populatia in ceea ce priveste sacrificarea porcilor – aceasta se va permite de sarbatori – dar in fapt Marcel Ciolacu a pacalit oamenii, deoarece va fi restrictionata cresterea si reproducerea, sacrificarea si comercializarea porcilor in restul timpului.
“Mai mult ca sigur vor continua restrictionarile astfel incat sa duca la interzicerea productiei, in gospodaria proprie taranesca, de vin si tuica. Sa nu mai vorbim de legea care prevede interzicerea incalzirii cu lemne din 2024, care este culmea absurdului si a nemerniciei. Guvernul si Parlamentul trebuie sa inteleaga ca nimeni, dar absolut nimeni din judetul Arad nu este de acord cu aceste tampenii.
Detractorii mișcărilor civice pro-cash, pro-gospodarire personala induc ideea că populația este împotriva emancipării consumurilor casnice. Dar nu este deloc așa. Oamenii sunt gata să îmbrățișeze metode energetice și alimentare alternative cu adevărat viabile. Dar ele nu exista.
Austria, Germania, Franța de exemplu, își redeschid minele de cărbuni și își construiesc noi centrale termice. In schimb UE presează Romania să fie mai catolică decât Papa”, a mai spus Dan Kiss.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan: PSD a trecut de la ”Măi, animalule,” la “băi, mitocanule!”
Europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan, susține că  PSD a trecut de la ”Măi, animalule” (expresia folosită ...