Consilierii Generali PSD București: Nicușor Dan se lăudă cu fondurile europene atrase de Gabriela Firea și echipa sa!

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Nicușor Dan a anunțat azi triumfător că a reușit să aducă Bucureștiului, în timpul mandatului său de trei ani, un plus de aproape 3,2 miliarde de lei din fonduri europene. Adică, peste 600 de milioane de euro.

Întrebați cum comentează., consilierii generali PSD au răspuns că majoritatea fondurilor sunt pe baza proiectelor din timpul administrației Gabriela Firea, în perioada 2016 – 2020.

Fondurile europene în valoare de aproape 300 de milioane de euro, circa 1,6 miliarde de lei, pentru reabilitarea a 210 kilometri de rețea de termoficare au fost obținute în mandatul Gabrielei Firea. A fost o muncă enormă, aproape trei ani de zile, pentru realizarea acestui proiect. Nu este nimeni atât de lipsit de minte să creadă că Nicușor Dan, în prima lună de mandat putea avea o asemenea reușită. Doar a semnat contractul pe care l-a ținut la sertar aproape 6 luni mentorul său politic, Ludovic Orban, premier pe atunci.

Și licitația pentru cele 100 de tramvaie noi a fost începută și finalizată tot în mandatul primarului general Gabriela Firea. Deci și fondurile de peste 1 miliard de lei pentru achiziția lor, tot în mandatul Firea au fost obținute! Până și contractul cu firma producătoare a fost semnat de fostul primar general, dar doar printr-o șmecherie a susținătorilor lui Nicușor Dan a ajuns acesta să semneze el documentele.

Restul fondurilor vin din Planul Național de Redresare și Reziliență, pe care administrația Firea nu l-a avut la dispoziție. Însă, cu siguranță sumele atrase ar fi fost mult mai mari și investițiile în Capitală s-ar fi văzut.

Așa că, primarul general Nicușor Dan mai bine s-ar apuca de treabă, în loc să-i mintă pe bucureșteni.

În final, îi reamintim primarului general că în mandatul 2016 – 2020, când Primăria Capitalei era condus de Gabriela Firea și majoritatea PSD, Bucureștiul a atras fonduri europene nerambursabile de 1 miliard de EURO!, susține un comunicat al grupului consilierilor generali PSD.

Motreanu (PNL): Pensiile nu se vor mări fără combaterea evaziunii fiscale

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Protest maraton la Arad pentru cash, porc, tuica si incalzirea cu lemne
Dan Kiss, fost politist din Arad, a organizat un protest maraton, intre 10-15 noiembrie, in ...