Tarane roman, treci in genunchi!

Ovidiu Pătrășcanu SOCIAL

“Vrei sa cresti porci, vrei sa cresti animale asa cum au facut stramosii tai de mii de ani? Ei iaca, eu Europa, nu-ti mai dau voie.

Mars la mancat gandaci si viermi, branza de cauciuc, margarina cancerigena, cereale modificate si contaminate. Ia cu aditivi si coloranti!

Pentru ca eu sunt Europa neomarxista care face doar ce vrea ea, care iti interzic sa iti culegi fructele si care nu te suporta sa inchini un pahar de tuica si vin la Sarbatori. Pentru ca eu sunt o satanista care vrea sa salveze planeta. De la Rai.

Eu te voi obliga pe tine, batran taran, sa folosesti carduri si alte tehnologii de plata ca sa imbogatesti bancile. Cu care eu sunt foarte prietena.

Ba tarane, voi veni dupa tine. Crezi ca te poti ascunde printre mioarele tale, in crangurile tale, dupa crestele muntilor, dupa graul semanat de tine? Ti-am luat padurile, ti-am secat apele, ti-am uscat terenul iar Guvernul tau ma slujeste si se inchina la mine.

Deja lucrez sa-ti smulg proprietatea, terenul, animalele si tot ce ai, inclusiv cerul de deasupra ta.”

 

Europo, cand cad in genunchi n-o fac niciodata din cauza ta ci doar pentru Dumnezeu. Cand mi se frang genunchii mi se intareste cugetul si mi se inaripeaza sufletul in zbor pana la Dumnezeu.

Europo, nu te pune intre taran si Dumnezeu ca el este dainuitor peste pamant de cand e lumea si timpurile, in timp ce tu abia iti numeri stramb degetele de la mana. Pe care le vrei pe toate la fel, digitalizate, uniformizate, chimizate, vaccinate si sterilizate.

Europo, ai ramas in urma. Si nu ma poti pacali cu lobotomizarea ta cu robti si tehnologie care gandesc pentru tine.

Europo, pentru mine gandesc eu. Si simt eu. Si creez eu. Cu Dumnezeu deasupra.

Tu n-ai nimci deasupra, doar un hau sub tine.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Corabia piratilor a fost trasa definitiv la mal
In week-end, piratii si-au tras la mal corabia in chiotele de bucurie ale copiilor. Imbracati ...