Cornel Nistorescu: decizia liberalilor de a merge singuri în alegeri este corectă

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

După reuniunea Biroului Politic al PNL, de la Sinaia, când liberalii au decis să meargă singuri în alegerile de anul viitor, mai mulți publiciști au salutat ca fiind dreaptă decizia.

Insistența Alinei Gorghiu de a merge la alegeri pe liste comune nu s-a bucurat de susținere. Era un calcul bun pentru ea și pentru Lucian Isar, dar, în fapt, era o prostie. Îi asigura un loc călduț la putere și prelungea aparența că proiectul lui Iohannis (alianța PSD-PNL) încă mai funcționează, deși, de multă vreme, el arată ca o găină fără cap.

Cei mai mulți liberali au înțeles că liste comune înseamnă o nouă prezență la  guvernare, dar amăgitoare, de serviciu la remorca PSD de spălat mizeria, de încasat șuturi și la scos pietrele încinse  din jăratic. Și după un mandat chinuit, cu un decont pe cîrca lor, ar fi urmat calea țărăniștilor. Adică n-ar mai fi trecut pragul electoral.

Așadar, decizia liberalilor este cît se poate de corectă. Din păcate, PNL nu are cu cine o pune în practică. În actuala  formulă, liberalii arată ca o adunătură de carieriști  mediocri înflăcărați într-o campanie de bunăstare proprie. Fără cap, fără proiect, fără unitate,” scrie Cornel Nistorescu în Cotidianul.

Nicolae Ciucă mărturie șoc: n-am fost niciodată în concediu în străinătate

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
NYT dezvăluie secretele Pentagonului: După ofensiva din Siria, mulți soldați s-au sinucis
The New York Times publică un raport secret despre bolile mintale apărute la soldații care ...