Rușii au vândut apartamentul de lux al Olenei Zelenski din Crimeea

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal

Autorităţile ruse au scos la licitaţie apartamentul dintr-o casă de vacanţă din Crimeea a Olenei Zelenski, soția președintelui Ucrainei.

Apartamentul de 120 de metri pătraţi s-a vândut cu 44,3 milioane de ruble (echivalentul a 480.000 de dolari), aproape dublu cât preţul minim cerut iniţial; are trei camere, vedere la Marea Neagră şi la Palatul Livadia, fosta reşedinţă de vară a ultimului ţar rus, Nicolae al II-lea.

Au licitat doar două persoane. Cumpărătoarea, Olga Lipoveţkaia, a declarat portalului de ştiri online Mash că a fost atrasă de locul respectiv şi de clima din Crimeea, nu de istoricul imobilului.

Casa aparţinuse oficial soţiei lui Zelenski, Olena, care a cumpărat-o în 2013, cu un an înainte ca Rusia să anexeze Crimeea. În perioada respectivă, actualul preşedinte încă lucra ca actor. Proprietatea a fost confiscată anul acesta, în urma unei modificări legislative adoptate în unanimitate de parlamentul înfiinţat de Rusia în peninsula Crimeea.

O parte din suma obţinută la licitaţie urmează să fie destinată efortului de război al Rusiei împotriva Ucrainei, notează presa rusă.

Alarmă pentru administratorii firmelor/ Se limitează cash-ul și se interzic împrumuturile între firme!

Loading...

One Comment

  1. Pingback:Rușii au vândut apartamentul de lux al Olenei Zelenski din Crimeea - Solid News

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
6.000 lei amendă pentru tăierea porcului în curte
Legea Porcului începe să facă victime. Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) din ...