Rareș Bogdan: Voi fi pe lista PNL la europarlamentare. Au nevoie de mine

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Pentru a spulbera orice zvon legat de viitorul său politic, Rareș Bogdan a anunțat, în cadrul ultimei sale apariții tv, că “nu ştie dacă va fi din nou „number one”, primul pe lista PNL pentru europarlamentare, dar subliniază: Voi fi pe listă pentru că au nevoie de mine.” Pe ceilalalți nu-i cunoaște nimeni, mai susține el. Prim-vicepreședintele PNL esta sabotat  din interior de colegii care „ling birourile sau dorm în sediu de frică să nu rămână fără scaune,” vorba unui mucalit liberal.

„Nu ştiu dacă o să fiu number one, two, three sau four… dar voi fi la Bruxelles pe listă pentru că au nevoie de mine, nu pentru că m-ar iubi toţi, că nu mă iubesc toţi. În schimb, eu, Dan Motreanu, Daniel Buda suntem nişte personaje politice care au recunoaştere la nivelul primarilor, activului de partid. Poate să vrea oricine să schimbe listele, să le amestece cum vor ei, dar au nevoie de nişte oameni pe care să-i recunoască lumea pe stradă, care să fie ascultaţi când vorbesc pe o scenă, care să genereze ştiri, care să se urce într-un avion şi să vină 10 persoane. Pe ăştia nu-i recunoaşte nimeni. Urc cu ei în avion şi trebuie să-i trag de mână, să spun: „Vedeţi că ăştia sunt colegi cu mine şi sunt de 20 de ani în politică!”. Unii dintre colegii mei ar vrea să mă duc în Parlamentul naţional şi îmi fac tot felul de oferte. În iunie voi candida la Parlamentul European, apoi stăm de vorbă”, a spus Rareş Bogdan la Prima TV.

Prim-vicepreşedintele PNL respinge liste comune cu PSD la alegerile europarlamentare.

Conform informațiilor pe surse, o parte din conducerea PNL ar dori să trimită pe listele europarlamentare o serie de „merituoși,” iar pe Dan Motreanu, strategul partidului și Rareș Bogdan, comunicatorul PNL, să-i aducă la bază. Aceleași știri pe surse susțin că ei vor fi aduși acasă alături de europarlamentarii Mircea Hava și Vasile Blaga, care de fapt au o vârstă și nu mai suportă lungile deplasări.

Patronii teraselor din Timișoara dezvăluie interesele imobiliare ale lui Dominic Fritz

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alin Nica stârnește jihadul împotriva lui Simonis, al treilea om în stat
Parchetul a clasat dosarul deschis pe numele lui Alin Nica în cazul conflictului e interese ...