Tragica moarte a unui antrenor de dans sportiv / “Nu vreau să mă cert cu Dumnezeu!” – este mesajul fiicei sale

Marius Ghilezan SPORT Diverse

Valentin Illeş, vicepreşedintele FR de Dans Sportiv, a decedat în Ungaria, în urma unui accident rutier cumplit, în dimineaţa zilei de 3 octombrie, informează poliţia maghiară.

Conform informațiilor actuale, la data de 3 octombrie 2023, la ora 4:35, pe autostrada M5, la kilometrul 91 pe direcția către Budapesta, un autoturism a intrat în coliziune cu parapetul interior al benzii din motive încă necunoscute, apoi a rupt parapetul și a intrat în coliziune cu un camion care venea din direcția opusă, scrie Ziua de vest.

În urma impactului, camionul a rupt și el parapetul interior și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care venea din direcția opusă. În urma accidentului, o persoană a suferit răni atât de grave încât a decedat la fața locului”, a fost mesajul poţiţiei din Ungaria, conform sursei citate.

„Ce ai face moarte de-ai fi şi ai avea tată şi ar muri?”

Pe Social Media, sute de mesaje emoţionante au curse în timpul zilei de 3 octombrie. Fiica sa Diandra a avut un ultim mesaj cutremurător.

„Ce ai face moarte de-ai fi şi ai avea tată şi ar muri? Sunt atât de mândră că am avut şansa să fiu copilul tău, atât cât a fost. Nu vreau să mă cert cu Dumnezeu, să-L întreb de ce nu ţi-ai văzut nepoţii, să-L întreb de ce nu mai pot să te ating, să-L întreb de ce nu o să pot să alerg spre tine când o să ies campioană mondială.

Mă împacă doar gândul că ai trăit o viaţă cum ai vrut tu, o viaţă de ţigan, pe drumuri, cu muzică, cu dans, cu oameni. O să fac tot ce îmi stă în putere să trăieşti prin bine. Cât timp mai sunt aici, nu o să te uite nimeni. O să te fac mândru. Te iubesc şi ne vedem în curând”, a scris Diandra pe Facebook.

Valentin Illeș  a fost unul dintre cei mai titrați antrenori de la Clubul Authentic Dance Sport Bacău. Fiica sa, Diandra, este campioană europeană.

Un festival astrologic pudrat cu aur

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dominic Fritz își bate joc de memoria lui Brâncuși
Expoziția Constantin Brâncuși, de la Muzeul de Artă din Timișoara, organizată și finanțată de Consiliul ...