Rareș Bogdan: Vom fi băieții cei mai duri, cei mai radicali din Coaliție

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Lunile de miere dintre PNL și PSD se pare că au trecut. Tot mai multe voci se răstesc unele la altele, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, ținând tot mai greu corabia coaliției în echilibru.

De departe cel mai vehement liberal, Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a promis că partidul său nu iasă de la guvernare, dar “vom fi băieții cei mai duri, cei mai radicali din Coaliție!”

“Lucrurile nu mai merg ca până acum. S-a încheiat cu partea de răbdare, am lăsat prea mult capul plecat, am fost mult prea răbdători cu cei care atunci când au văzut că ne dorim foarte mult ca românii să nu sufere, și să guvernăm pentru România înainte de orice, și nu pentru interesul unui partid, sau al unui lider politic, au crezut că e formă de slăbiciune. Vă asigur că nu suntem deloc slabi. Am fost baieții mult prea cuminți din coaliție. Vom deveni băieții extrem de agresivi, extrem de duri și extremi de radicali din coaliție. S-a încheiat cu binele. Vom avea o poziție extrem de clară. Când va fi atacat un prim-vicepreședinte ca Dan Motreanu, de către personaje marginale, care consideră că pot să crească atacând un lider de talia lui, sau a lui Emil Boc, sau Ilie Bolojan, sau a lui Nicolae Ciucă vom acționa cu supramăsură,” a promis liderul liberal.

La fel ca și alți liberali din conducere și-a menținut ferm poziția în sprijinul IMM-urilor

“Plafonul trebuie să rămână la 500.000 de euro. Sigur, până în 2017, dacă vă amintiți, plafonul era de 100.000 de euro. Plafonul de 500.000 de euro ajută microîntreprinderile, și vorbim de 360.000 de microîntreprinderi în România, care se încadrează în acest plafon. La fel, nu suntem de acord, pentru că este un atac directla proprietate, și acest lucru nu putem să-l concepem în anul 2023, cu impozitarea cu 1% a proprietăților cumulate», a mai spus Rareș Bogdan.

Cardiologul timișorean Sorin Pescariu a devenit campion balcanic la aruncarea suliței – categoria Old-boys

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adrian Severin despre “Afacerea dronei rusești” / Nu este casus belli
Căderea unei drone rusești pe teritoriul României, în Dobrogea, a aprins spiritele. Adrian Severin, raportor ...