Tucker Carlson prevestește sfârșitul NATO

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

Prezent la Budapesta, Tucker Carlson și-a cerut scuze în numele SUA pentru comportamentul ambasadorului americii, David Pressman, care a criticat legislația maghiară privind drepturile minorităților LGBTQ+.

„Nu am obiceiul de a-mi cere scuze pentru Statele Unite. De fapt, nu cred că am făcut-o vreodată, dar comportamentul ambasadorului american în Ungaria mă face să vreau să-mi cer scuze. Este dezgustător și de neiertat. Este și așa de departe de normele diplomației din țara mea, îmi este greu să cred că David Pressman a făcut ceea ce a făcut,” a spus el.

Carlson susține că Administrația Biden a pus tunurile pe Viktor Orban pentru că e creștin

„Lumea se realiniază cu viteză mare și se întoarce împotriva Statelor Unite. Dar Administrația Biden își petrece timpul hărțuind pe unul dintre ultimii noștri aliați sinceri din Europa, Ungaria, pentru crima de a fi prea creștin,” a spus Carlson, conform DailyCaller.

Carlson a spus că factorii de decizie din Statele Unite „urăsc Rusia” și pentru că este o țară creștină. El a clarificat că „nu este un fan al Rusiei,” glumind că „oricum nu ar recunoaște acest lucru în fața unui public maghiar,” dacă ar fi așa.

„Când am auzit că Orbán e descris ca fiind un apărător lui Putin, m-am gândit „chiar așa?”, a spus Carlson. „Îmi vine în minte imaginea aceea a lui Orbán împins împotriva unei mașini de poliție, cu un baston la gât, dus de către polițiști susținuți de sovietici. Da, probabil că nu este pro-Rusia. Doar presupun.”

Tucker Carlson prevestește prăbușirea NATO

Din declarațiile lui Tucker Carlson, cunoscuta vedetă americană, spicuim:

  • Ordinea postbelică se prăbușește complet. NATO se va dezintegra cu siguranță. La urma urmei, nu este acceptabil ca motorul NATO – și anume, SUA – să saboteze principala sursă de energie ieftină a Germaniei – Nord Stream.
  • Administrația Biden a aruncat în aer „Nord Stream.” Iar nemții se urăsc atât de mult pe ei înșiși încât lasă capul în jos – nu, nu vrem să vorbim despre asta. Dar eu vreau să vorbesc despre asta. Pentru că este important. În primul rând, este cel mai mare sabotaj industrial din istorie.
    – În al doilea rând, au fost cele mai mari emisii de CO2 provocate de om din istorie. Și dacă sunteți în secta încălzirii globale, este ca și cum diavolul însuși a coborât pe Pământ. Și asta a făcut administrația lui Biden.
    – În al treilea rând, ce e foarte important, a fost un atac asupra Germaniei, cea mai puternică țară din Europa. Iar Europa de Vest este ultimul mare aliat al Statelor Unite. Iar noi tocmai ne-am atacat cel mai important aliat. NATO nu va rezista pe termen lung. Mai devreme sau mai târziu, germanii se vor trezi și vor spune: „Am avut uzine chimice. Tocmai ne-ați distrus economia.” Nu cred că va dura mult. Chiar nu cred. S-ar putea să mă înșel. Dar nu văd altă posibilitate, sunt declarații citate de Newsweek, preluat de Solid News.

Nicolae Ciucă nu-l va mai însoți pe Marcel Ciolacu la Bruxelles

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Convoi – momeală, la funeraliile lui Prigojin
În ultima săptămână, aranjamentele pentru înmormântarea lui Evgheni Prigozhin au fost învăluite în secret. Acum ...