Tensiuni în USR Timișoara / Dominic Fritz nu se mai bucură „de o largă” susținere

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Tot mai mulți membri USR Timiș sunt nemulțumiți și cu nemulțumiri tot mai mari de ce se întâmplă în partid – cu partidul condus de Dominic Fritz, dar mai ales de modul în care Fritz și echipa lui usr-istă administrează orașul, susține știripesurse.ro.

O nemulțumire recentă este că lor nu li se spune nimic despre sondajele făcute de partid. Se știe că Nicolae Robu le cunoaște, Nica le cunoaște, Simonis le cunoaște și el, dar ei -habar n-au, nimeni nu le pomenește nimic! – mai susține publicația online.

Nemulțumirile sunt îndreptate și împotriva lui Ruben Lațcău, viceprimarul orașului, cel care se laudă că el este primarul din umbră.

Conform sondajelor făcute de mai multe partide, Nicolae Robu îl depășește cu zece procente pe Dominic Fritz, care s-ar situa sub 30%. În urmă cu trei ani, Fritz câștiga cu 53,25 %, iar fostul primar nu a reușit să acumuleze decât 27,59 % din voturile timișorenilor.

Palizii candidați ai PNL nu organizează ofensiva

Nicolae Robu susține că va candida, indiferent dacă va fi susținut sau nu de către colegii din PNL.

Conducerea centrală a PNL a cerut de mai  mai mult timp clarificări în interiorul filialei Timiș. Unii l-ar susține din nou pe Robu, alții ar dori un alt candidat.

În cursa internă s-au mai înscris, extrem de timid, Cosmin Tabără, actualul viceprimar al Timișoarei, care se laudă cu stadionul Lego și Sorin Supuran, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, actualmente la Cluj Napoca, unde desfășoară un business de succes.

Dominic Fritz se bucură de o opoziție politică confortabilă. PSD nu-l atacă mai deloc. PNL e în stand-by. Doar Dan Dinu, marele arhitect al clubului de rugby SCM Timișoara, fost Sarances și Nicolae Robu, care administrează atacuri constante la adresa lui Dominic Fritz.

Ipoteza doborârii avionului cu liderii Wagner de către apărarea antiaeriană, publicată de un ziar rusesc

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Somon contaminat cu un cocobacil în magazinele Carrefour România
ANSVSA anunță că două loturi de file de somon norvegian afumat sunt retrase de la ...