Liberalul Iulian Dumitrescu vrea desființarea Ministerului familiei

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Prim-vicepreşedintele PNL, Iulian Dumitrescu, a declarat, miercuri, că ar trebui desfiinţat Ministerul Familiei pentru că nu ştie care este rolul acestui minister, în contextul în care Guvernul trebuie să reducă cheltuielile.

Liberalul a mai explicat că nu vorbeşte în numele partidului, ci în nume personal, precizând că „trebuie să se facă reducerile de cheltuieli necesare şi apoi să mergem în zona de creştere de taxe şi impozite”.

„Nu am văzut atâtea programe”

„De exemplu aş desfiinţa Ministerul Familiei. Sunt multe alte măsuri, adică se pot face reduceri. Sunt zone în ţara asta unde este nevoie de mai mult personal şi sunt sigur că sunt zone în ţara asta unde este mult prea mult personal al statului. Probabil dacă s-ar face o analiză sunt convins că se pot tăia în anumite zone”, a afirmat Iulian Dumitrescu, întrebat miercuri la sediul PNL din Modrogan, de unde ar trebui să vină banii suplimentari de care bugetul de stat are nevoie, potrivit News.ro. Chestionat mai departe de ce ar trebui desfiinţat Ministerul Familiei, liberalul a răspuns: „Nu ştiu care e rolul acestui minister şi nu am văzut atâtea programe.”

Ministerul Familiei a fost înființat, în timpul guvernului Ciucă, pentru a primi și Gabriela Firea un post de ministru.

Goran Bregovic, interzis în Republica Moldova

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lista liberală din pachetul fiscal
Marcel Ciolacu a anunțat că-și asumă răspunderea Guvernului în Parlament. Dacă nu obține 50 % ...