Nicolae Ciucă a jucat Hora de la Prislop

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a fost, duminică în judeţul Maramureş, pentru a participa la a 51-a ediţie a Horei de la Prislop. Fostul premier a mai spus că i-a asigurat pe maramureşeni că „Partidul Naţional Liberal va fi şi mai departe un promotor al valorilor şi intereselor României şi un susţinător al comunităţilor în care tradiţiile străbat generaţiile.”

„Hora de la Prislop este locul unde tradiţiile se îmbină cu modernitatea şi unde rădăcinile noastre ca popor sunt cinstite şi respectate într-un mod autentic, atât de cei tineri, cât şi de seniori. M-am bucurat astăzi să fiu înconjurat de atât de mulţi oameni harnici şi gospodari, care pun preţ pe muncă, dar şi pe păstrarea tradiţiilor. Puterea unei ţări este dată nu doar de economie, de dezvoltarea ei tehnologică, dar şi de cultura şi obiceiurile sale”, a scris Nicolae Ciucă, duminică pe Facebook.

„Simbol al unităţii şi culturii poporului nostru”

Liderul PNL a adăugat că „Hora de la Prislop, ajunsă la a 51-a ediţie, nu e doar un obicei al comunităţii, ci un simbol al unităţii şi culturii poporului nostru, pentru că, atunci când suntem uniţi în jurul unor valori comune, suntem mai puternici”.

„Ca oameni, dar şi ca ţară. Prin astfel de evenimente păstrăm datinile noastre, dar şi educăm generaţiile tinere şi promovăm din punct de vedere turistic o zonă atât de frumoasă şi de primitoare, iar pentru acest lucru îi felicit pe organizatori. I-am asigurat pe cei prezenţi că Partidul Naţional Liberal va fi şi mai departe un promotor al valorilor şi intereselor României şi un susţinător al comunităţilor în care tradiţiile străbat generaţiile”, a completat Ciucă.

România oferă de două ori mai mult decât Congresul american pe un avion de luptă F- 35

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nole și-a luat revanșa de la Carlos
După ce a pierdut finala de la Wimbledon cu tânărul spaniol Carlos Alcaraz, Novak Djokovic ...