Candidează sau nu candidează? / Crin Antonescu (fost președinte PNL): Eduard Hellvig – “o ipoteză de luat în seamă”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Crin Antonescu a fost întrebat, într-un interviu la „Gândul,” despre o eventuală candidatură a lui Eduard Hellvig la alegerile prezidenţiale. „Nu ştiu. Dar este o ipoteză de luat în seamă. Dar chiar mă excede. Nu ştiu în primul rând el ce îşi doreşte sau nu îşi doreşte”, a afirmat fostul președinte al PNL și ex-șef de stat interimar, în periooada suspendării lui Traian Băsescu, din 2012.

Fostul lider liberal a adăugat că Eduard Hellvig, deşi tânăr, având sub 50 de ani, a acumulat foarte multă experienţă. „Ştiu doar că e un om care a acumulat o experienţă excepţională. E un om ale cărui principii, mai mult sau mai puţin respectate, nu ştiu exact (…) le cunosc. Sunt foarte în regulă. Şi e un om inteligent. Acum ce vrea să facă mai departe….? Şi mai ştiu că e tânăr. Ştii cât de tânăr? Dacă era judecător, îl scoteau la pensie”, a completat, glumind, Crin Antonescu.

Eduard Hellvig a fost cel mai de încredere consilier al lui Crin Antonescu

Eduard Hellvig a fost principalul consilier al lui Crin Antonescu, pe vremea mandatului său de președinte al PNL. A fost ministru și apoi a devenit principalul strateg de campanie a lui Klaus Iohannis, cel care l-a propus director SRI.

Eduard Hellvig a condus SRI timp de o sută de luni. Cel mai important moment al carierei sale a fost acela în care a condamnat public Protocoalele SRI-Parchete.

Virgil Chițat, primarul Constanței, a fost primul liberal care a anunțat că l-ar susține în campania prezidențială.

O lege nescrisă a Intelligence-ului spune că un fost șef de serviciu de informații își ia un an sabatic, până ce informațiile pe care le deținea, când era în funcție, se învechesc.

Prezent la Moscova, Adrian Severin a pledat pentru interzicerea, în dreptul internațional, a războaielor de tip “proxy”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ciolacu se ia în brațe cu Smyhal, premierul Ucrainei, după ce Iohannis a sfidat salutul marinarilor
„Să continuați să luptați ca și până acum. Aveți în spate aliați puternici – SUA, ...